Παγωμάρα στο Πρωινό–Οι δύσκολες στιγμές και η συγκίνηση της Φαίης: «Δύσκολη μέρα… Είμαι φορτισμένη»
Media

Παγωμάρα στο Πρωινό–Οι δύσκολες στιγμές και η συγκίνηση της Φαίης: «Δύσκολη μέρα… Είμαι φορτισμένη»

Το Πρωινό: Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής το πρωί της Πέμπτης (23-09). Σε σοκ η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπήκαν στο πλατό θλιμμένοι και ξεκίνησαν μιλώντας για το άγριο έγκλημα στη Ρόδο.

Στον «αέρα» της εκπομπής υπήρχε μια «παγωμάρα» με τη την παρουσιάστρια να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

«Καλημέρα σε όλους, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα κι εγώ είμαι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά γιατί δημοσιογραφικά… μίλησα πριν λίγο με την μητέρα της Ντοράς (της κοπέλας που δολοφονήθηκε στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της) και μιλάμε για μια ακόμη γυναικοκτονία. Δεν μπορώ να το κάνω… δηλαδή φτάνει, πόσες ακόμη γυναικοκτονίες; Κάθε μέρα να διαβάζουμε, κάθε μέρα μια μάνα να κλαίει, να περιμένει το παιδί της να το δει νεκρό», είπε φανερά φορτισμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πώς έγινε το φονικό στη Ρόδο

Ο 40χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την εκπαιδευτικό την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο κάλυκες από την καραμπίνα με την οποία ο δράστης δολοφόνησε το θύμα του.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της 31χρονης την περίμενε λίγα μέτρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακριά από το σταθμευμένο δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε την εκτέλεσε εν ψυχρώ την ώρα που εκείνη προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομία και ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση για πυροβολισμό σε σπίτι κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος με τους αστυνομικούς και τους διασώστες να εντοπίζουν νεκρό έναν 40χρονο που είχε αυτοπυροβοληθεί και ο οποίος, όπως προέκυψε, ήταν ο δράστη της δολοφονίας που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δίπλα στη σορό του 40χρονου εντοπίστηκε και ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να είχε γράψει «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved