Συγκλονισμένη η Καινούργιου: «Θα αρχίσουμε με μια θλιβερή εξέλιξη»
Media

Συγκλονισμένη η Καινούργιου: «Θα αρχίσουμε με μια θλιβερή εξέλιξη»

Super Κατερίνα: Και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ξεκίνησε σήμερα (23/9) με μια δυσάρεστη είδηση.

Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην γυναικοκτονία που έγινε χθες στη Ρόδο.

«Θα μου χαμηλώσετε τον Ιακωβίδη όμως λίγο τώρα, έως τελείως, γιατί θα αρχίσουμε δυστυχώς με μια θλιβερή εξέλιξη καθώς έχουμε μια άγρια γυναικοκτονία στη Ρόδο. Σκότωσε την κοπέλα και αμέσως μετά αυτοκτόνησε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Να θυμίσουμε πως ο 40χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη εκπαιδευτικό την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο κάλυκες από την καραμπίνα με την οποία ο δράστης δολοφόνησε το θύμα του.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της 31χρονης την περίμενε λίγα μέτρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακριά από το σταθμευμένο δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε την εκτέλεσε εν ψυχρώ την ώρα που εκείνη προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο.
Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομία και ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση για πυροβολισμό σε σπίτι κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος με τους αστυνομικούς και τους διασώστες να εντοπίζουν νεκρό έναν 40χρονο που είχε αυτοπυροβοληθεί και ο οποίος, όπως προέκυψε, ήταν ο δράστη της δολοφονίας που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες δίπλα στη σορό του 40χρονου εντοπίστηκε και ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να είχε γράψει «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved