Ελένη Μενεγάκη: «Τρέλανε» τους συνεργάτες της με τις απορίες της για το... Twitter
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Τρέλανε» τους συνεργάτες της με τις απορίες της για το... Twitter

Ελένη: Σχολιάζοντας τη νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και δράκοι» ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η σειρά έκανε χθες πρεμιέρα και έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν όλες μία προς μία εξαιρετικές, γεγονός που επίσης δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media.

Απλώς, οι συντελεστές της σειράς έκαναν πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί από την αρχή, ότι το Κομάντα και Δράκοι δεν θα μοιάζει με καμία άλλη σειρά που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα στα τόσα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Με χρυσή εγγύηση το όνομα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ο οποίος πριν από δέκα χρόνια μας είχε χαρίσει μοναδικές και νέες τηλεοπτικές συγκινήσεις μέσα από το "Νησί", όλοι μιλούσαν για την επιστροφή της παλιάς καλής τηλεόρασης και κυρίως του Mega.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα κανάλια δεν τολμούσαν ή φοβόντουσαν να επενδύσουν γενναία σε κάποια ξεχωριστή σειρά μυθοπλασίας, όμως τελικά, όπως φαίνεται η στιγμή αυτή ήρθε μέσα από το Κομάντα και Δράκοι που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα μας καθηλώνει μπροστά από την οθόνη, κάθε φορά που θα προβάλλεται.

Όταν λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη ενημερώθηκε για τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter, «τρέλανε» τους συνεργάτες της με τις απορίες της καθώς όπως έχει πει πολλάκις, είναι άσχετη με τα social media.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved