Ήλιος: Ώρες αγωνίας για την Αλίκη – Η Εύα εξαφανίζεται
Media

Ήλιος: Ώρες αγωνίας για την Αλίκη – Η Εύα εξαφανίζεται

Ήλιος: Στα πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 η Εύα δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια του πατέρα της.

Έχει γίνει πολύ επιθετική και ειδικά απέναντι στον Δημήτρη, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο που δεν κατάφερε να βρει και να συλλάβει τους ανθρώπους που απειλούσαν τον Φίλιππο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το κορίτσι ζητάει από τη μητέρα του να χωρίσει τον αστυνόμο.

Η Αλίκη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα παιδιά της και τον άντρα της και ο εφιάλτης δεν έχει τελειωμό. Οσο και να προσπαθεί να στηρίξει την Εύα ψυχολογικά δεν τα καταφέρνει και τις επόμενες μέρες η κόρη της εξαφανίζεται. Η μικρή δεν απαντά στις κλήσεις της Αλίκης, η οποία όσο περνούν οι ώρες κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της. Η γυναίκα κάνει τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό της και πιστεύει πως η ζωή του παιδιού της κινδυνεύει.

Οι στιγμές είναι δραματικές τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της. Ωστόσο, ξαφνικά, η Εύα επιστρέφει στο σπίτι. Η τελευταία, όμως, δεν απαντά με ειλικρίνεια για το πού βρισκόταν τόσες ώρες. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει τον Ιάσονα, που επίσης αγνοείται.

Λίγο αργότερα, η Εύα, που γνώρισε τον νεαρό, κρυφά απ' όλους πηγαίνει και τον βρίσκει στο κρησφύγετο του. Ανάμεσα στους δύο, μάλιστα, αρχίζει να αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος της ζητάει να μην αποκαλύψει σε κανέναν πού βρίσκεται. Πράγματι, η Εύα αρχίζει να λέει ψέματα στην Αλίκη για το πού πηγαίνει καθημερινά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί εντάσεις στη σχέση μητέρας και κόρης. Όμως ο Άρης ανακαλύπτει το μυστικό της αδελφής του.

Ότι δηλαδή συναντιέται κρυφά με τον καταζητούμενο Ιάσονα. Ο Αρης ανησυχεί ιδιαίτερα για εκείνη, τη στιγμή που η Εύα οδηγεί την Ελένη στο μέρος όπου βρίσκεται ο Ιάσονας. Η κοπέλα ζηλεύει τη σχέση που βλέπει ότι έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μιας και έχει αρχίσει να τρέφει συναισθήματα για τον Ιάσονα. Λίγα μετά, η Ελένη ενημερώνει τον τελευταίο πως ο θείος του είναι έτοιμος να ομολογήσει στην Αστυνομία την ενοχή του για τον φόνο.

Τότε ο Ιάσονας αποφασίζει να παραδοθεί, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε... Ωστόσο, συνεχίζει να έχει την Εύα στο πλευρό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved