The Bachelor: Ούτε σειρά με τέτοιο σενάριο και ιδού οι αποδείξεις – Καρμπόν σκηνή με το περσινό
Media

The Bachelor: Ούτε σειρά με τέτοιο σενάριο και ιδού οι αποδείξεις – Καρμπόν σκηνή με το περσινό

The Bachelor: Το είχαμε φανταστεί ότι κάπως έτσι βγαίνει αυτό το ριάλιτι, ωστόσο δεν περιμέναμε πως θα δούμε μια τόσο καρμπόν σκηνή με το περσινό.

Μπορεί ο γαμπρός να άλλαξε, όχι όμως και οι ατάκες. Τι σημαίνει αυτό;

Θυμάσαι στο περσινό Bachelor το φοβερό εκείνο ξέσπασμα της Σίας Βοσκανίδου που φώναζε πως δεν «τις αντέχει άλλο» και πως «δεν είναι του επιπέδου μου»;

Ε.. ακριβώς το ίδιο πλάνο με τις ίδιες ατάκες ξαναζήσαμε και στο επεισόδιο της Πέμπτης (23-09). Copy paste ξέσπασμα έχεις ξαναδεί; Ε… ήρθε η στιγμή.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (23-09) είδαμε λοιπόν την 26χρονη Φαίη να φεύγει έξαλλη από τον κήπο της βίλας μετά από κουβέντα που είχε με συμπαίκτριές της, να πηγαίνει στο δωμάτιο και να ξεσπά, λέγοντας: «Δεν τις αντέχω, δεν είναι του επιπέδου μου!».

Δες και τι είχε συμβεί με τη Σία

Πρόσφατα ο γοητευτικός Bachelor, Αλέξης Παππάς, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε ότι με μερικές κοπέλες έχει ήδη έρθει πολύ κοντά όμως ακόμα δεν δηλώνει ερωτευμένος.

Όπως είπε: «Θέλω να σου πω ότι στην φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να φύγω με τη γυναίκα που θα μου κερδίσει την καρδιά από εδώ. Είναι τόσο ξεχωριστές μεταξύ τους. Είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα και με κάποιες κοπέλες υπάρχει αυτή η φιλική ομπρέλα ενώ με άλλες έχω έρθει πιο κοντά. Σε κάθε περίπτωση διακρίνω συμπεριφορές και προσωπικότητες πολύ ενδιαφέρουσες και θέλω πολύ να τις γνωρίσω όλες».

«Υπάρχουν κάποιες κοπέλες με τις οποίες έχω έρθει πολύ κοντά αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα. Θα υπάρχουν ανατρεπτικά πράγματα. Ακόμα και τα ραντεβού με τις κοπέλες έχουν κάτι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Πέρα από τα φιλιά, σημασία έχει να υπάρχει και συναίσθημα αλλιώς είναι λίγο άκυρο… Με τις εντάσεις αισθάνομαι πολύ περίεργα, θέλω να διατηρώ την ισορροπία και την ηρεμία» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved