Σασμός spoiler: Το διπλό φονικό που θα συγκλονίσει!
Media

Σασμός spoiler: Το διπλό φονικό που θα συγκλονίσει!

Ο Κώστας Νικούλι σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «Σασμός», όπου και πρωταγωνιστεί.

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από το ερωτικό δράμα μυστηρίου «Έρωτας μετά» του ΑLΡΗΑ και φέτος επέστρεψε στο ίδιο κανάλι με τον «Σασμό», σε έναν κεντρικό ρόλο, αυτόν τον Πέτρου Βρουλάκη, με τον οποίο έχει ήδη τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο λόγος για τον Κώστα Νικούλι που αποκαλύπτει τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά και είναι ιδιαίτερα... αποκαλυπτικός.

Πείτε μας λοιπόν για τον ήρωα σας, τον Πέτρο Βρουλάκη.

«Είναι δεμένος με την οικογένεια του, μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο και σε αυτήν την κοινωνία, όπου οι άνθρωποι έχουν ηθικές αξίες, αρχές και τη φαμίλια τους πάνω από όλα. Θέλει να επιβιώσει από όλες αυτές τις καταστάσεις και να απευλεθθρωθεί από τα δεσμά της βεντέτας και τους άγραφους νόμους».

Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε να υπάρξει με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Δεν έχει μέσα του μίσος.

«Μέχρι το σημείο που τον έχω μελετήσει, πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο προσπαθεί να συγχωρήσει τους δολοφόνους του πατέρα του. Ο σασμός για εκείνον γίνεται μέσα του με τον εαυτό του και με τον ίδιο τον θάνατο του πατέρα του».

Το γεγονός ότι έμεινε ορφανός από μικρός τον ωρίμασε γρήγορα.

«Είναι λογικό. Από παιδί έγινε ο άντρας της οικογένειας. Αυτός ο ρόλος του δόθηκε, όπως και η βασική αρχή ότι πρέπει να υπερασπιστεί το σπίτι και την τιμή τους».

Η μητέρα του, η Μαρίνα, δεν φαίνεται να κρατάει τόσο μίσος μέσα της όσο η Καλ­λιόπη.

«Στην οικογένεια των Βρουλάκηδων οι άν­θρωποι έχουν πληγωθεί πολύ και αυτή η πληγή ήταν τόσο μεγάλη, που η βεντέτα δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο.

Με τον Αστέρη άρχισε να τον δένει μια άτυπη φίλια.

«Πάνω από όλα μπαίνει η ιδιότητα του ανθρώπου και από τη στιγμή που δεν έχουν κάτι προσωπικό μεταξύ τους και δεν συντηρούν τη βεντέτα που έχει προηγηθεί, σέβεται ο ένας τον άλλον».

Ολα αυτά αλλάζουν όταν μαθαίνει για την ερωτική σχέση της αδελφής του με τον Αστέρη;

«Αυτό είναι ένα σοκ για την οικογένεια και πιστεύω ότι από πλευρά του Πέτρου μπορεί να μας φέρει πάλι στα ίδια. Και να μη θέλει να συντηρήσει τη βεντέτα, πρέπει να υπερασπι­στεί την οικογένεια του».

Αυτό ισχύει και όσον αφορά τον φόνο του Στεφανή και το γεγονός ότι είναι ο βασικός
ύποητος;

«Και για τα δύο. Αυτή είναι, η οπτική του Πέ­τρου. Όταν τίθεται θέμα υπεράσπισης της τιμής και είσαι εν βρασμώ. η επιθετικότητα σου βγαίνει ενστικτωδώς και παύει να υπάρχει η λογική».

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι ο Πέτρος είναι ο ένοχος. Η αδελφή του η Αρνυρώ;

«Η Αργυρώ έδωσε άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου και το έκανε γιατί δεν αμφι­βάλλει ούτε στιγμή για εκείνον».


Η Θοδώρα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του Πέτρου;

«Δεν ξέρω αν θα ζητήσει εκδίκηση επειδή την άφησε. Έκανε κάποιες προσπάθειες να του στρέψει την προσοχή. Δεν τα κατάφερε και πα­ντρεύεται τον Γιώργο. Όμως δεν τελειώνει εκεί η ιστορία του Πέτρου με τη Θοδώρα».

Ο Πέτρος προσεγγίζει τον Νικηφόρο για να του πει ότι δεν είναι αυτός ο φονιάς του πα­τέρα του. Πώς αντιδρά;

«Νομίζω ότι τον πιστεύει και τον συμμερίζεται. Αυτό που λέει ο Πέτρος το υπερασπίζεται».

Ποια είναι η στάση του χωριού απέναντι στον Πέτρο;

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Πέτρο. Δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα, γιατί είναι αθώος κι εκείνος το ξέρει. Δεν τον αφο­ρούν τα λεγόμενα των άλλων».

Η Βασιλική δολοφονείται κι αυτή.

«Τη χάνουμε κι αυτή. θα έχουμε διπλό φονικό που θα συγκλονίσει. Δεν ξέρουμε αν είναι ο ίδιος δολοφόνος που σκότωσε και τον άντρα της τον Στεφανή».

Ο Μανώλης ξέρει τον δολοφόνο και δεν μι­λάει, θα αργήσει να... ανοίξει το στόμα του;

«Ναι δεν το αποκαλύπτει, γιατί ο φονιάς τα απειλεί. Ο Μανώλης θέλει κι αυτός να ξεφύγει από όλο αυτό που συμβαίνει και έχει τα μέσα να το κάνει και τώρα έχει κι έναν λόγο πάρα­
πάνω».

Τελικά ο Πέτρος θα μπει στη φυλακή ή θα τον σκοτώσουν όπως στο βιβλίο;

«Κανείς δεν ξέρει κι όλοι περιμένουμε να δού­με την τύχη του».

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved