The Bachelor: Αποχώρησε «πετώντας» τις μπηχτές της στον… Αλέξη
Media

The Bachelor: Αποχώρησε «πετώντας» τις μπηχτές της στον… Αλέξη

The Bachelor: Μια ακόμη αποχώρηση από τη βίλα και μάλιστα με μπηχτές!

Άλλη μια εβδομάδα για το The Bachelor έφτασε στο τέλος της με την Τελετή Ρόδων η οποία έβγαλε εκτός βίλας μία από τις κοπέλες που διεκδίκησαν τον Αλέξη Παππά.

Ξανθιές και Μελαχρινές βρέθηκαν αντίπαλες σ’ ένα αγώνα ποδοσφαίρου και.. άρχισε το ματς! Οι κοπέλες βγήκαν μπροστά στην επίθεση και ο ανταγωνισμός χτύπησε κόκκινο μπροστά στη διεκδίκηση της παρουσίας τους στο βραδινό dance party με τον Αλέξη.

Και μπορεί νικήτριες να αναδείχτηκαν οι ξανθιές, το ματς ωστόσο συνεχίστηκε λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων και οι εντάσεις κορυφώθηκαν.

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε και την εξομολόγηση της Αθηνάς η οποία σε ένα τετ – α-τετ με τον Αλέξη Παππά, του εξομολογήθηκε πως σε όλη της τη ζωή περίμενε έναν Έλληνα άνδρα σαν τον Αλέξη.

«Έχεις κάτι φοβερό, έχεις χαρίσματα που είναι πολύ ιδιαίτερα και είναι ξεχωριστά και σου τα έδειξα από το προηγούμενο ραντεβού τα συναισθήματά μου, αλλά και το πόσο κοντά θέλω να έρθω σε σένα», ήταν μερικά από τα λόγια τους αφού την περισσότερη ώρα είχαν επιδοθεί σε παθιασμένα φιλιά.

Ο Αλέξης Παππάς συνάντησε όλες τις κοπέλες στην Τελετή των Ρόδων μοιράζοντας τα κόκκινα τριαντάφυλλα με την Έλενα και τη Βάσω να μένουν στο τέλος. Από το Bachelor τελικά αποχώρησε η 24χρονη Βάσω.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved