Big Brother: Μάθετε όσα δεν ξέρετε για τους τρεις νέους παίκτες!
Media

Big Brother: Μάθετε όσα δεν ξέρετε για τους τρεις νέους παίκτες!

Big Brother: Η Μαρία Αλεξόγλου, ο Μιχάλης Γαβαλάς και η Άννα Ελευθερίου είναι οι νέοι συγκάτοικοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. 

Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά τους:

Μαρία Αλεξόγλου

Η 33χρονη τραγουδίστρια κατάγεται από τον Πειραιά. Το τραγούδι μπήκε ξαφνικά στη ζωή της αλλά πολύ γρήγορα έγινε το πάθος της. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης κ.α. Έχει τη φήμη της πιο… crossfit Ελληνίδας τραγουδίστριας! Δυναμική και αισιόδοξη, δηλώνει πως ακόμη και με τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους καταφέρνει να τα πάει καλά. Άραγε θα ισχύσει αυτό και στο σπίτι του Big Brother;

Μιχάλης Γαβαλάς

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης cocktail bar από την Αμοργό είναι έτοιμος να… περιποιηθεί τους συγκατοίκους του στο σπίτι του Big Brother όπως περιποιείται και τους πελάτες του, με χιούμορ και καλή διάθεση! Τρελαίνεται για φάρσες, δεν μπορεί τις εντάσεις αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το δίκιο… ακόμη και όταν δεν τον συμφέρει. Και στη χειρότερη, αρπάζει το βιολί του και τους παρασύρει όλους στους ρυθμούς των νησιώτικων τραγουδιών που αρέσκεται να παίζει!

Άννα Ελευθερίου

Η 36χρονη γοητευτική Κύπρια γεννήθηκε κοντά στην Αγία Νάπα. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber. Μπορεί να φαίνεται γατούλα όμως εάν κάποιος προσβάλλει την αξιοπρέπειά της γίνεται… τίγρης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved