Happy Traveller: Πρεμιέρα σήμερα για τον Ευτύχη με πρώτο σταθμό το Σαν Μαρίνο
Media

Happy Traveller: Πρεμιέρα σήμερα για τον Ευτύχη με πρώτο σταθμό το Σαν Μαρίνο

Happy Traveller: Ταξιδεύουν 6 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Έχουν γυρίσει 236 επεισόδια γεμάτα εντυπωσιακές εικόνες.

Έχουν επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η πιο Happy Traveller οικογένεια δεν σταματά εδώ και ξεκινάει την νέα τηλεοπτική σεζόν, με όρεξη για νέες εξορμήσεις, λαχτάρα για νέες περιπέτειες και επιθυμία να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ καινούριες και ιδιαίτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η 7η Happy Traveller σεζόν έρχεται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και εμείς ετοιμαζόμαστε για υπερατλαντικές πτήσεις, επισκέψεις σε άγνωστους και απομακρυσμένους προορισμούς, σε μικρές αλλά πανέμορφες χώρες και συναρπαστικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα σαλπάρουν για Ιταλία για να ξεκινήσουν ένα ευρωπαϊκό road trip 40 ημερών και 10.000 χιλιομέτρων. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού είναι η 3η μικρότερη χώρα της Ευρώπης και 5η μικρότερη χώρα του κόσμου, το Σαν Μαρίνο.

Οι ταξιδιώτες μας περιπλανιούνται στα γραφικά σοκάκια και τα μεσαιωνικά κάστρα της παλιάς πόλης, μαθαίνουν για την ιστορία του μικροσκοπικού κρατιδίου, μπαίνουν στο κοινοβούλιο και τους πύργους - σήμα κατατεθέν της χώρας, θαυμάζουν τις απόκρημνες πλαγιές του όρους Τιτάνο και δοκιμάζουν πολλές τοπικές νοστιμιές.

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Δείτε το trailer:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved