Άνταμ Κοντοβάς: «Πιο παλιά πήγαιναν στα σόου με σκοπό να κάνουν πρωινή εκπομπή, αυτό ήταν υποκρισία»
Media

Άνταμ Κοντοβάς: «Πιο παλιά πήγαιναν στα σόου με σκοπό να κάνουν πρωινή εκπομπή, αυτό ήταν υποκρισία»

Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ μοιράζονται με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες του «Game Of Chefs», όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας: τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία.

Οι τρεις σεφ-κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, δοκιμάζουν στα… τυφλά, ηγούνται των ομάδων τους και καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mytv για τη συνεργασία του με τους δυο σεφ και κριτές, αποκαλύπτει αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη ενώ απαντά στο αν μπορούν να βγουν πραγματικοί σεφ από ένα διαγωνισμό.

Με τους Άγγελο Λα ντο και Βασίλη Μουρατίδη δεθήκατε εύκολα;

Έγιναν οντισιόν με πάρα πολλούς μάγειρες. Κάναμε διάφορες τριάδες και αλλάζαμε, αλλά όταν βρεθήκαμε στην ίδια τριάδα εγώ, ο Άγγελος και ο Βασίλης, νιώσαμε όλοι αυτό το κλικ. Υπήρχε μια σπίθα. Και μετά, όταν ρωτηθήκαμε ξεχωριστό, όλοι είπαμε το ίδιο. Το συζητούσα με φίλους και έλεγα ότι το ιδανικό για μένα θα ήταν να συνεργαστώ με αυτούς τους δύο. Γιατί αυτό ένιωσα, με κάθε σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους, αλλά με αυτούς τους δύο ένιω­σα χημεία. Όπως και έγινε. Στο τέλος έγινε αυ­τό που όλοι θέλαμε τελικά. Υπάρχει σεβασμός για τις μαγειρικές ικανότητες, του άλλου, που αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Γενικότερα, υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και όλοι μας λένε ότι φαίνε­ται ότι είμαστε μαζί πολύ καιρό και υπάρχει χη­μεία, και αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί και εμείς το νιώθουμε.

Τι αίσθηση σας έχουν αφήσει οι διαγωνιζόμενοι μέχρι στιγμής; Υπάρχουν ταλέντα;

Νομίζω ότι δεν έχουμε ξαναδεί τόσο καλούς μάγειρες ποτέ στην τηλεόραση, θα πω ότι μπο­ρεί και το 60% ή το 70% να είναι σε υψηλό επί­πεδο μαγειρικής. Ακόμη και κάποιοι ερασιτέ­χνες που έχουμε είναι πολύ καλοί.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον διαγωνιζόμενο;

Ναι, έχω ξεχωρίσει τουλάχιστον τρεις διαγω­νιζόμενους, που είναι πολύ καλοί.

Μπορούν να βγουν αυριανοί σεφ από τους διαγωνισμούς που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχει το συγκεκριμένο επάγγελμα;

θα σας πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό και όσον αφορά τα παιχνίδια μαγειρικής και τα τη­λεοπτικά σόου. Σέβομαι οτιδήποτε θέλει να κά­νει ο καθένας, γιατί πια έχει αλλάξει η γαστρο­νομική εικόνα. Υπάρχουν πολλές δίοδοι να κάνεις αυτό που θες. Όπως, για παράδειγμα, μπορεί να θες να κάνεις κανάλι στο Yputube και να μαγειρεύεις, μια εκπομπή τηλεοπτική, μπορεί να θες να μαγειρέψεις σε εστιατόριο κανονικά και να ακολουθήσεις την πορεία που κάναμε εμείς ας πούμε. Νομίζω ότι γίνεται να το κάνεις, έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις. Εί­ναι ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας, και αυ­τό είναι σεβαστό. Προσωπικά, δεν νιώθω αυτό το ταμπού ότι αν πας πρέπει να γίνεις ο με­γάλος σεφ. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, απλά να είναι αληθινός. Πιο παλιά πήγαιναν στα σό­ου με σκοπό να κάνουν πρωινή εκπομπή, αυτό ήταν υποκρισία. Οταν έρθει κάποιος τώρα και πει πως θέλει να κάνει μια εκπομπή, το σέβο­μαι, δεν το θεωρώ κακό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved