J2US: Το πάρτι άρχισε! Η λαμπερή πρεμιέρα του σόου, τα ζευγάρια-έκπληξη και το πλατό υπερπαραγωγή!
Media

J2US: Το πάρτι άρχισε! Η λαμπερή πρεμιέρα του σόου, τα ζευγάρια-έκπληξη και το πλατό υπερπαραγωγή!

J2US: Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης μας υποδέχτηκε σε έναν ολοκαίνουργιο πλατό με πολλή λάμψη και φώτα. 

Ο γνωστός παρουσιαστής απόψε (25/9) υποσχέθηκε από το ξεκίνημα της βραδιάς ένα υπέροχο πάρτι με πολλές εκπλήξεις, τραγούδι και χορό.

Το «Just the 2 of Us» ήρθε στις οθόνες μας με σκηνή απ’ το μέλλον και εκεί ξεκίνησε από νωρίς ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και μουσικής, με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Στην κριτική επιτροπή, για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου -που ήταν και οι τρεις απαστράπτουσες μέσα στις υπέροχες τουαλέτες τους- και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης και αυτοσαρκασμού!

Ο Νίκος Κοκλώνης, στα πρώτα λόγια του στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έκρυψε το άγχος που είχε για την πρεμιέρα αλλά όπως πάντα φρόντισε να είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο ο καλύτερος συντονιστής του τηλεοπτικού χρόνου του Alpha.

Όσο για τις εκπλήξεις, ο ίδιος ο παρουσιαστής μάς υποσχέθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας και είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν το έχει αποδείξει.

Βέβαια οι μεγάλες εκπλήξεις ήρθαν με την εμφάνιση των ζευγαριών στη σκηνή.

Δείτε την παρουσίασή τους στο παρακάτω βίντεο:

Είναι όλα πράγματι όλα μοναδικά και πολύ ταιριαστά. Δείτε τα παρακάτω:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την έναρξη του λαμπερού σόου αλλά και όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης, στην επιστροφή του στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved