Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Προύσαλης κάνει πως είναι υπερ της Χούντας!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Προύσαλης κάνει πως είναι υπερ της Χούντας!

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν απόψε Δευτέρα (27/9) με το πρώτο δυνατό επεισόδιο του τρίτου κύκλου και καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος υποδύεται στην αγαπημένη σειρά τον Προύασλη, μάς υπόσχεται ότι η μια ανατροπή θα ακολουθεί την άλλη σε καταιγιστικό ρυθμό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε σε όλα όσα θα συμβούν στο Διαφάνι και τους κατοίκους του.

Πιστεύετε πως η τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» θα έχει την ίδια δυναμική;

«Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο έχουμε την επιβολή της χούντας. Οι ήρωες ξυπνούν ένα πρωί, ακούνε το διάγγελμα που ανακοινώνει πως αλλάζει το καθεστώς κι έρχονται τα πάνω κάτω στην ζωή τους. Μπαίνουμε γρήγορα στους διωγμούς των αριστερών και στο πως το χωριό πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, κάποιο άλλοι γέρνουν προς την νέα συνθήκη λόγω των αναγκών του και υπάρχουν ρίξεις μεταξύ τους.»

Γνωρίζουμε ότι ο Λάμπρος, ο Μπάμπης και ο κουρέας θα βρεθούν στην Λέρο.

«Ο Λάμπρος δεν είναι χαρακτηρισμένος αριστερός, αλλά ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια. Ο Μελέτης τον υποδεικνύει για να εκδικηθεί την Ελένη για όσα έγιναν και τον συλλαμβάνουν. Εκείνη την περίοδο χρειαζόταν μόνο μια καταγγελία για να βρεθείς στην φυλακή, ακόμη κι αν δεν υπήρχαν αποδείξεις, Ο Μπάμπης και ο κουρέας θα βρεθούν κι εκείνοι εξόριστοι και έχουν να φάνε πολύ ξύλο».

Ποιος θα είναι με την Χούντα;

«Ο Κυριάκος δεν θα είναι ακριβώς με το νέο καθεστώς, αλλά καθώς το παιδί του καταλήγει στην Λέρο κι επειδή τον εξυπηρετούν και τον αφήνουν να δουν τον γιο του στα κρατητήρια, δεν έχει και τόσο αρνητική άποψη γι’ αυτό. Ένας ήρωας ο οποίος θα βρεθεί κατά κάποιον τρόπο στην μέση των καταστάσεων είναι ο Ζάχος Λυκογιάννης, ταγματάρχης και πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, που τη βοηθάει να μαθαίνει νέα του Λάμπρου».

Και μπαίνει στο σκηνικό και ο Ακύλας Μεγαρίτης.

«Τον στέλνει ο Δούκας στον Διαφάνι για να ξανακερδίσει όσα έχει χάσει. Αυτός είναι χειρότερος από τον Δούκα, γιατί ο προύχοντας του χωριού φρόντιζε με όποιο κόστος τα οικονομικά του συμφέροντα. Ο Ακύλας είναι ένας παλιάνθρωπος με γλυκύτατο πρόσωπο. Πλησιάζει το χωριό με καλό τρόπο, τον συμπαθούν και τον εκτιμούν. Δεν φαίνονται οι βρομοδουλειές του. Το σενάριο έχει πολλά πρόσωπα και ανατροπές. Γι’ αυτό σας λέω πως είμαι σίγουρος πως θα έχει μεγάλη θεαματικότητα. Ακόμη με εκπλήσσουν οι σεναριογράφοι που υπερβαίνουν εαυτόν και αυτό που μπορεί εμείς να έχουμε στο μυαλό μας».

Ο Προύσαλης θα βρεθεί κι αυτός σε δεινή θέση;

«Ο διοικητής προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα από εδώ και από εκεί. Να υπάρχει ηρεμία. Αφήστε που τον έχουν από την υπηρεσία στην ‘’μπούκα’’ από παλαιότερα. Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα στο χωριό από εκείνον, τον Τόλια, τον ταξίαρχο, τον καφετζή και τον Άγγελο που έχει αποφασίσει να κάνει πως είναι υπερ της χούντας, αλλά υπογείως να βοηθάει τους συντοπίτες προκειμένου να περνάει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα ο καιρός για όσο κρατήσει αυτή η κατάσταση»

Το τοπίο λοιπόν αλλάζει ριζικά στο Διαφάνι.

«Πολύ, γιατί έχει τον Δούκα και τη Μυρσίνη εγκατεστημένους στη Λάρισα που είναι απομακρυσμένοι από τα δύο τους παιδιά, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, οι οποίοι έχουν μια μπουάτ. Ο Τόλιας από σιδηρουργός γίνεται βενζινάς. Πλέον θα έχουμε και περίπτερο, μπουτίκ και ταχυδρόμο».

Η Βιολέτα επιστρέφει κι εκείνη.

«Ναι. Και όταν μαθαίνει ότι ο Ακύλας είναι ο αδερφός εκείνου που σκότωσε τον Μιλτιάδη γίνεται έξαλλη και προσπαθούμε να τη συγκρατήσουμε, γιατί ο άνθρωπος αυτός έχει πολύ μεγάλη δύναμη και είναι επικίνδυνος.»

Η Δέσπω ποια θέση έχει στα πράγματα;

«Δεν τα μασάει τα λόγια της. Τα λέει έξω από τα δόντια και ο Προύσαλης προσπαθεί να τη μαζέψει. ‘’Έλεος μην μιλάς τόσο πολύ’’ όλο της λέει».

Η γνωριμία της Δρόσως με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει σε νέους δρόμους;

«Εκείνη θα πάει για σταρ του κινηματογράφου».

Ο Κωνσταντής;

«Δεν περνάει και πολύ καλά».

Ο Δούκας σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη του για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει.

«Θα γίνει όντως δίκη και θα γυρίσει και η Πηνελόπη, που θέλει μα ξεκαθαρίσει ποιος σκότωσε τον άντρα της και θα έχει πλέον την ιδιότητα της δικηγόρου. Οι γονείς της θα έρθουν αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο μια πραγματικής κυρίας Γραμματικού, ενώ η επιστροφής της θα φέρει ξανά αναστάτωση και στη ζωή του Μελέτη, που είναι αρραβωνιασμένος με την κόρη του Ακύλα».

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved