Ήλιος: Η Έλσα καταγγέλλει στην αστυνομία πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της
Media

Ήλιος: Η Έλσα καταγγέλλει στην αστυνομία πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, ο Αντώνης καταστρώνει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τη Δάφνη, ενώ μια πληροφορία που λαμβάνει ο Χρήστος αναπτερώνει τις ελπίδες του σχετικά με την εύρεση του μωρού του.

Η Αλίκη αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα ότι η Αστυνομία έχει ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του Βολίδη και ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε αυτές. Επιμένει να πουν στον Δημήτρη την αλήθεια. Η αντίδραση της Αλεξάνδρας είναι αφοπλιστική… Η Ελπίδα και ο Δημήτρης έχουν υποψίες για το ποια μπορεί να είναι η βιολογική μητέρα του Ιάσωνα.

Κι ενώ η υπόθεση Ζερίδη παραμένει ανοιχτή, ο γιατρός της οικογένειας βρίσκεται νεκρός και οι υποψίες πέφτουν πάλι στον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει στην Αλίκη… Η Λήδα είναι έξαλλη που ο Νικήτας της είπε ψέματα για άλλη μια φορά, όμως εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει την Τζένη… Η Έλσα καταγγέλλει στην αστυνομία πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Το πρόσωπο που κατονομάζει ως υπεύθυνο ανοίγει νέο κύκλο σύγκρουσης για το Δημήτρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved