Σε ξένα χέρια: H νέα σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα! Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο!
Media

Σε ξένα χέρια: H νέα σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα! Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο!

Σε ξένα χέρια: Μια ανατρεπτική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση και δράση.

Σε ξένα χέρια: Η νέα σειρά έρχεται για να κατακτήσει και να συγκινήσει τους τηλεθεατές, στη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή

Πρωτότυπη, με γρήγορες εναλλαγές και σαρωτική πλοκή, η νέα δραμεντί «Σε ξένα χέρια» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη και Χριστίνα Αλεξανιάν, σε πρωτότυπη ιδέα-σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στις 22:00.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Διαβάστε παρακάτω τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο (27-09)

Ο Χαράλαμπος Φεγκούδης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας snacks, καλείται να αντιμετωπίσει την κρισιμότερη στιγμή της επιχειρηματικής και προσωπικής του ζωής.

Καλείται ή να αφεθεί να τον καταπιούν τα τεράστια χρέη χάνοντας τα πάντα και δίνοντας απερίγραπτη ικανοποίηση στον μισητό του ανταγωνιστή Πιπερόπουλο ή να πιαστεί από τα μαλλιά όπως ο πνιγμένος.

Συγκεκριμένα, να πιαστεί από τα μαλλιά της κόρης του Πιπερόπουλου, που είναι αρρωστημένα εpωτευμένη με τον γιο του Φεγκούδη, Μάνο, και να τους παντρέψει. Έτσι, με συμπέθερο τον Πιπερόπουλο θα πάρει χάρη για κάποιο διάστημα από τις τράπεζες και θα ανασυνταχθεί προκειμένου να βρει λύση.

Ο Μάνος, όμως, ούτε να δει στα μάτια του την κόρη του Πιπερόπουλου. Παράλληλα, σχεδιάζεται η απαγωγή ενός βρέφους εντελώς άσχετη με τα παραπάνω, μόνο που δεν θα αποδειχτεί και τόσο άσχετη τελικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved