Αλεξάνδρου: Αποθέωσε την Τούνη στο J2US και ξέσπασε on air: «Έχει φάει πόλεμο»
Media

Αλεξάνδρου: Αποθέωσε την Τούνη στο J2US και ξέσπασε on air: «Έχει φάει πόλεμο»

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (25-09) το J2US. Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη τα έδωσαν όλα στο ντουέτο τους με τον Δημήτρη το πρωί της Δευτέρας να αποθεώνει την σύντροφό του για την εμφάνισή της στο μουσικό σόου.

«Δεν έχω απλά ωραία κοπέλα, έχει την καλύτερη φωνή. Έχει πολύ ωραία φωνή, ωραία παρουσία…», είπε με την Κατερίνα να τονίζει πως η Ιωάννα έχει εξαιρετική συμπεριφορά.

«Κυρία, με εξαιρετική συμπεριφορά».

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ αλλά ένα πράγμα που έχω ερωτευτεί στην Ιωάννα είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί. Έχει φάει πολύ πόλεμο, βρισίδι και κατάρες. Γιατί;», απάντησε εκείνος.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στην αρχή της σχέσης τους το ζευγάρι έκρυβε ότι ήταν μαζί, ύστερα όμως αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν κάνοντας κοινή έξοδο και ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά και ανεβάζοντας την πρώτη κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Λίγο μετά η νεαρή influencer βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Kατερίνα», στην οποία συμμετέχει και ο αγαπημένος της. Εκεί μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι, κάτι που φάνηκε μάλιστα και από τα παρασκήνια του σόου που ο ένας δεν άφηνε το χέρι του άλλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved