Η μπηχτή της Σάσας Σταμάτη στην Κατερίνα Καινούργιου! Η αντίδραση της παρουσιάστριας
Media

Η μπηχτή της Σάσας Σταμάτη στην Κατερίνα Καινούργιου! Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να μην σχολιάσει στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», τις δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε με τους συνεργάτες της στα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην πρεμιέρα του «Just the two of us».

Στην εκπομπή «super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα βίντεο με την Σάσα Σταμάτη να την «λέει» στην παρουσιάστρια και να δηλώνει: «Να μην είναι παραπονιάρα».

Αυτό το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από την Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε: «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε της Σάσας, εγώ την αγαπάω πάρα πολύ. Κάποια στιγμή είπε την ώρα της κριτικής συγχαρητήρια στην Βίκυ Σταυροπούλου που σκίζει η Δανάη. Πήγα και της είπα όμως, επειδή διάβαζα τα σχόλια στο twitter, της λέω ρε Σάσα μου, σού την έχουν πέσει όλοι, έλα να κάνεις κάποιες δηλώσεις, να ζητήσεις μια συγνώμη και μου λέει όχι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου Κατερίνα. Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά δεν ενοχλήθηκα με κάτι αλλά οι αντιδράσεις ήταν αρκετές γιατί πολλοί την θεώρησαν αγενή».

Να θυμίσουμε πως η Σάσα Σταμάτη συμμετέχει στο «Just the two of us» και οι ατάκες της στην πρεμιέρα το σόου προκάλεσαν στα social έντονες αντιδράσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved