Super Κατερίνα: Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον χωρισμό του on air! Άφωνη η παρουσιάστρια
Media

Super Κατερίνα: Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον χωρισμό του on air! Άφωνη η παρουσιάστρια

James Καφετζής μίλησε για όλους και¨για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς εδώ και λίγο καιρόέχει χωρίσει με την συντροφό του. 

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του J2US, ο James Καφετζής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου , «Super Κατερίνα» για το εξώδικο που δέχτηκε απο την Acun Media αλλά και για τον χωρισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ακριβώς ότι χώρισα. Βασικά η σύντροφος μου έφυγε στη Γερμανία και έχουμε πει ότι δεν θέλουμε σχέση από απόσταση. Τα έχουμε πάρα πολύ καλά αλλά δεν είναι ότι είμαστε μαζί. Επειδή δεν θέλουμε σχέση από απόσταση και οι δύο» και συνέχισε:

«Δεν γίνεται παύση σε μια σχέση αλλά, επειδή δεν βολεύουν τώρα οι συνθήκες και οι δύο λέγαμε ότι δεν θέλουμε σχέση από απόσταση, το έχουμε αφήσει για τώρα».

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο θέλησε να του ξεκαθαρίσει πως έχει χωρίσει οριστικά καθώς δεν υπάρχουν παύσεις στις σχέσεις και τον ρώτησε αν είναι ανοιχτός για έναν νέο έρωτα.

Τι απάντησε ο ίδιος; Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved