Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική πρώτη σκηνή, οι μεγάλες αλλαγές στο Διαφάνι και η νέα ζωή των ηρώων
Media

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική πρώτη σκηνή, οι μεγάλες αλλαγές στο Διαφάνι και η νέα ζωή των ηρώων

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (27-09) ο τρίτος κύκλος της σειράς. Τα πρώτα πλάνα γύρισαν πίσω το τηλεοπτικό κοινό σε ένα συγκλονιστικό μείγμα σκηνών από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο με τις πιο δυνατές ερμηνείες. Η νέα ζωή των ηρώων και οι αλλαγές στο Διαφάνι

Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε το ξημέρωμα της 21 Απριλίου 1967, της νύχτας εκείνης που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια. Συλλήψεις, αποχωρισμοί, βία και φόβος. Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί.

Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Όσο για τις αλλαγές;

Μεγάλες και πολλές ακόμη και μέσα το χωριό. Το Διαφάνι έχει πάρει πλέον άλλη μορφή. Ακόμη και περίπτερο έχει στηθεί ενώ η Ουρανία έχει ανοίξει τη δική της μπουτίκ.

Η Ασημίνα μένει με τις αδελφές της και το παιδί στο Διαφάνι. Έχει πια την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και είναι σε διάσταση με τον Νικηφόρο, αναμένοντας την απόφαση που οριστικοποιεί το διαζύγιό τους. Για χάρη του παιδιού, προσπαθούν να διατηρούν μια καλή επικοινωνία, η σχέση τους όμως θα περάσει από 40 κύματα. Ο μικρός Σέργιος μεγαλώνει ευτυχισμένος, καθησυχάζοντας όσους ξέρουν την αλήθεια, το μεγάλο μυστικό, όμως, πάντα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας που τώρα έχει φτιάξει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο Διαφάνι. Οι σχέσεις της με την Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί. Έχει φύγει, άραγε, το αγκάθι μιας έστω μικρής, αλλά ανθρώπινης αντιπαλότητας ανάμεσά τους για την καρδιά του μικρού Σέργιου;
Η Δρόσω έχει χωρίσει με τον Κωνσταντή. Παρ’ όλο που και οι δύο καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι δρόμοι τους συναντιούνται και πάλι. Τον έχει ξεπεράσει πραγματικά;

Ο Δούκας ζει πια, μόνιμα, με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Μετά τον χαμό των αδελφών του περνάει μια φάση απομόνωσης, ενώ η απόρριψη από τα τρία παιδιά τους είναι μεγάλο πλήγμα.

Η Δικτατορία βρίσκει τον Νικηφόρο να εργάζεται ως σύμβουλος του Νομάρχη Θεσσαλίας. Γράφει τους λόγους του και είναι το δεξί του χέρι. Παράλληλα, έχει ανοίξει μαζί με τον Κωνσταντή, ένα νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα. Βρίσκεται σε διάσταση με την Ασημίνα και βλέπει τον γιο του σε προγραμματισμένες επισκέψεις.

Ο Κωνσταντής ζει με τον Νικηφόρο στη Λάρισα και, παρ’ όλο που οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί, έρχονται συχνά σε σύγκρουση, λόγω της διαφορετικότητας των χαρακτήρων τους. Ο Κωνσταντής, όμως, περνάει δύσκολα. Από τη μια ο χωρισμός του με τη Δρόσω, από την άλλη η απόρριψη των γονιών του και η διάλυση της φιλίας του με τον Μελέτη τον έχει αφήσει μετέωρο. Πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου να τον συνεφέρει.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Ο Ζάχος Λυκογιάννης έρχεται στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved