GNTM: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι
Media

GNTM: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

GNTM: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος.

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!
Πριν από τη δοκιμασία της Δευτέρας (27/9), η ανακοίνωση του φετινού golden pass δημιούργησε έναν σχετικό αναβρασμό, με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες να βγαίνουν στο προσκήνιο.

«Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, ήταν μερικά από τα στοιχεία της φωτογράφησης, που είχε ως βασικό ζητούμενο τις σέξι πόζες και το λάγνο βλέμμα. Σε αυτό το νεανικό παιχνίδι, πολλοί ήταν εκείνοι που “δρόσισαν” με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έλειψαν και αυτοί που τα έκαναν, κυριολεκτικά, μούσκεμα.

Ύστερα από πολύωρες auditions και δοκιμασίες, η τελική φάση, που θα όριζε τους top20, ολοκληρώθηκε και οδήγησε τους υποψηφίους σε ένα ακόμα ατμοσφαιρικό και γεμάτο αγωνία Green Mile.

Ποιοι είναι λοιπόν οι παίκτες που κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι του GNTM;

Δείτε όλα όσα έγιναν στα βίντεο που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved