Super Κατερίνα: Η ενόχληση του Αλεξάνδρου για το θέμα με την Τούνη! Ζήτησε συγγνώμη η Καινούργιου
Media

Super Κατερίνα: Η ενόχληση του Αλεξάνδρου για το θέμα με την Τούνη! Ζήτησε συγγνώμη η Καινούργιου

Παρεξήγηση στον «αέρα» της εκπομπής ανάμεσα σε Δημήτρη Αλεξάνδρου και Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Δευτέρας (27-09) για την Ιωάννα Τούνη.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας δεν θέλησε να πάρει έκταση το θέμα με την ίδια να του ζητά «συγγνώμη». Μετά τα δάκρυα της Ιωάννας, θέλησαν να το βάλουν στη σκαλέτα και να το σχολιάσουν μαζί του, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

«Δε θέλω να πάρω θέση σε αυτό το θέμα. Το λέω σε σένα. Δε θέλω να το παίξουμε, γιατί ο κόσμος νομίζει ότι το κάνουμε για κάποιο λόγο. Κάντε ό,τι θέλετε, εγώ δεν είμαι σύμφωνος. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι στην εκπομπή τη δική σου, ότι κάνω ένα λαϊκισμό του τύπου “δίνουμε κάποια πράγματα”. Ας το αφήσουμε εδώ. Ο κόσμος νομίζει ότι η εκπομπή γυρίζει γύρω από τον Αλεξάνδρου και την Ιωάννα», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων

Δες τι συνέβη στην εκπομπή

«Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha. Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ό,τι ειπώθηκε για μένα σήμερα στην εκπομπή. Και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη, που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές, τις ακούει ο Δημήτρης. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια. Καταπιέζω τόσα πολλά μέσα μου και βλέποντας σήμερα όλη μέρα το αγόρι μου να μιλάει έτσι για μένα δημόσια μου βγήκε το παράπονο. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω ότι και αν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο π@@@@@ είμαι.

Πολλά από αυτά συνοδεύονται με το περιβόητο ροζ βίντεο (που για μένα είναι βιασμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τσόντα, όπως θέλετε να λέτε μερικοί). Και δεν τον νοιάζει καθόλου, τόσο με αγαπάει και τόσο πολύ ξέρει το ποιόν του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Απλά φτάνει. Ασχοληθείτε με τη δική σας ζωή. Αυτά… Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας συνεχίσουμε όμορφα τη μέρα μας», είπε η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων μέσα από το story της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved