Μόλις χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο - Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει
Media

Μόλις χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο - Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει

Μόλις χθες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (28/9); Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που δεν έκανε. Το νέο πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένειά του και μυστικά, κρυμμένα για χρόνια, βγαίνουν στο φως. Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει. Κάποιο συγκεκριμένο μέλος της συντροφιάς θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει ο ιατροδικαστής σε νεκροψία. Η Μαρία και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Μιχάλης φυλακίζεται για ανθρωποκτονία. Ο Σπύρος στήνει το σκηνικό για να ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, η Λουΐζα μαθαίνει κάτι που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Λουΐζα με τον Μιχάλη είναι χρόνια ζευγάρι και τρελά ερωτευμένοι, αλλά αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο εμπόδιο.
Ο πατέρας της Λουΐζας, ο Αλέξανδρος, είναι τελείως αντίθετος στη σχέση αυτή. Εκβιάζει μάλιστα τη μητέρα του Μιχάλη, τη Μαρία, να διώξει τον γιο της από τη χώρα για να μην την καταστρέψει οικονομικά.
Η αδελφή του Αλέξανδρου, η Δάφνη, που έχει ζήσει μια οικογενειακή τραγωδία, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, έχει τα γενέθλιά της κι η οικογένεια θα μαζευτεί για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό τους. Η Λουΐζα θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τον Μιχάλη μαζί, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για να φτιάξει η σχέση του με τον πατέρα της.
Ο Σπύρος, κολλητός φίλος του Μιχάλη από παιδιά και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου, που τον έχει μεγαλώσει σαν γιο του, θα πάει κι εκείνος μαζί. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι έχει έναν σύμμαχο. Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος κρυφά με τη Λουΐζα και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved