Άγριες μέλισσες: Παραλήρημα στο Twitter με τον Μελέτη και το... αυτομαστίγωμα
Media

Άγριες μέλισσες: Παραλήρημα στο Twitter με τον Μελέτη και το... αυτομαστίγωμα

Άγριες μέλισσες: Στο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/9), ο Ζάχος δεν ήξερε αν έπρεπε να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφάσισε να κρυφτεί.

Όλο το χωριό προσπάθησε να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον έψαχνε μανιωδώς.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφώνησε με τον Δούκα που φαίνεται να είχε παραδώσει τα όπλα και ήταν αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ήξερε αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο.

Ωστόσο, μια από τις σκηνές που συγκλόνισαν και σχολιάστηκε πολύ στο Twitter ήταν αυτή με τον Μελέτη να αυτομαστιγώνεται.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι οι τηλεθεατές που επεσήμαναν πως όσο μισητός ήρωας είναι ο Μελέτης, τόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης που τον υποδύεται.

Δείτε μερικά σχόλια που γράφτηκαν στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και την επίμαχη σκηνή:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς από χθες που η σειρά έκανε πρεμιέρα, να γίνει η προβολή του νέου επεισοδίου προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να το σχολιάσουν μαζί στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved