Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει στη δίκη
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει στη δίκη

Άγριες μέλισσες:Η δίκη του Δούκα για τον θάνατο του Θέμελη αρχίζει με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Στο δικαστήριο φτάνουν για να καταθέσουν τα τρία παιδιά του και οι δύο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα. Ο Δούκας, όμως, δεν μοιάζει πια με τον άλλοτε σκληρό άντρα που δεν λογάριαζε τίποτα μπροστά στο συμφέρον του.

Τον πονάει που βλέπει τα παιδιά του απέναντι του. Από την άλλη, ο Ακύλας, προκειμένου να τον έχει στο χέρι, προσπαθεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τη δίκη, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος παλεύει να κερδίσει την εύνοια του χωριού. Τις επόμενες μέρες, η δίκη συνεχίζεται και είναι η σειρά της Πηνελόπης να ανέβει στο εδώλιο. Κι εκεί θα έρθει η χαριστική βολή στον Δούκα.

Η Πηνελόπη έχει μεταμορφωθεί σε μία δυναμική γυναίκα αποφασισμένη να τιμωρήσει όποιον ευθύνεται για τον θάνατο τόσο του Θέμελη όσο και του Αλέξη και να δικαιώσει τη μνήμη του τελευταίου. Η κοπέλα καταθέτει εναντίον του πατέρα της κατηγορώντας τον και για τον φόνο του Αλέξη μπροστά σε όλο το δικαστήριο. Ο Δούκας, καταρρακωμένος από τις επιθέσεις των παιδιών του, δείχνει παραιτημένος παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης και του Θανόπουλoυ να συνεχίσει να παλεύει.

Ακόμη, η κατάθεση της Ασπασίας Μπαλοδήμου, ερωμένης του Αχιλλέα, ανατρέπει τα δεδομένα της δίκης. Όσα αναφέρει εκείνη, αλλά και ο αστυνόμος Σπανός, στριμώχνουν τον Δούκα και εμπλέκουν τους Άβαντες. Ο Ακύλας μαθαίνει όσα διαδραματίζονται και εξοργίζεται με τον Θανόπουλο, που δεν ακολουθεί το σχέδιο που του έχει υποδείξει. Ακόμη, αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων, αν δεν αλλάξει άμεσα τακτική και δεν ακολουθήσει όσα τον συμβουλεύει.

Ο Θανόπουλος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την υπεράσπιση του Δούκα, αν και ο τελευταίος προσπαθεί να τον πείσει να μην τον εγκαταλείψει. Κι ενώ ο Δούκας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved