Σασμός: H αναφορά στις Άγριες Μέλισσες στο χθεσινό επεισόδιο που πολλοί είδαν αλλά ουδείς κατάλαβε
Media

Σασμός: H αναφορά στις Άγριες Μέλισσες στο χθεσινό επεισόδιο που πολλοί είδαν αλλά ουδείς κατάλαβε

Σασμός: Εσύ που παρακολουθείς τη σειρά το έπιασες το λογοπαίγνιο; H αναφορά στις Άγριες Μέλισσες στο χθεσινό επεισόδιο που πολλοί είδαν αλλά ουδείς κατάλαβε

Το βράδυ της Τετάρτης (29-09) οι τηλεθεατές του Σασμού απόλαυσαν ένα στιγμιότυπο διακαναλικού πειράγματος και χιούμορ καθώς σε μία σκηνή οι δυο ερωτευμένοι πρωταγωνιστές, η Αργυρώ και ο Αστέρης, επισκέπτονται ένα μελίσσι.

Οι ηθοποιοί, εμφανώς καλοδιάθετοι, σε ένα αυτοσχεδιαστικό στιγμιότυπο, έκαναν ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της σειράς του ανταγωνισμού και ήταν πράγματι απολαυστικό!

Δες το στο σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως η τηλεοπτική Αργυρώ, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες.

«Η αλήθεια είναι πως στην παρούσα φάση, όχι, δεν τις βλέπω. Όσο για τα παιδιά, δεν μου λείπουν, γιατί τους φίλους μου από τη σειρά τους συναντώ. Ούτε και η "Θεοδοσία" μου λείπει. Πι¬στεύω πως "έκλεισε" με τον καλύτερο τρόπο, οπότε δεν μου μένει κανένα απωθημένο, ούτε σκέφτομαι ότι δεν πρόλαβα να δείξω κάποια πτυχή της. Ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έφτασε στην κάθαρση», έχει δηλώσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Το τέλος της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες

Το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς Άγριες μέλισσες μας άφησε με τη Θε­οδοσία να βρίσκει το ημερολόγιο και τα σκίτσα που είχε κάνει ο Γιάννος και που αφορούσαν τη νύχτα της δολοφονίας του Σέργιου, όπου μετα­ξύ άλλων έγραφε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον ξάδελφο του και ότι ο ίδιος θα έπαιρνε το έγκλημα πάνω του αν ποτέ τις ανακάλυπταν. Κι αυτό γιατί αγαπούσε τη Δρόσω και δεν θα μπορούσε ποτέ να τη δει να οδηγείται στο απόσπασμα (για την ιστορία να αναφέρουμε πως εκείνη την εποχή ίσχυε ακόμα στην Ελλάδα ο νόμος για τη θανατική ποινή.

Στη δεύτερη σεζόν είδαμε το πώς η Θεοδοσία όδησησε την Ελένη να παραδοθεί και να πάρει πάνω της όλο το έγκλημα σώζοντας τις αδελφές της. Συγκεκριμένα, η Θεοδοσία βρίσκοντας όλα αυτά τα στοιχεία σοκαρίστηκε και αρχικά δεν ήξερε τι να κάνει! Το μίσος της για την Ελένη υπερίσχθ­σε και αποφάσισε να την τιμωρήσει ωστόσο βρήκε φρικτό θάνατο, σώζωντας τη ζωή της Ελένης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved