Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση
Media

Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Open Beyond, οι πρωταγωνιστές της σειράς εξομολογούνται στο gossip-tv.gr σε ποια φάση της ζωής τους και σε ποιον έχουν πει τη φράση «σ΄ αγαπάω μεν αλλά…».

Το «Σ΄ αγαπάω μεν αλλά...», είναι μια φρέσκια κωμωδία, με ξεχωριστούς χαρακτήρες που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ένα ζευγάρι, ο Παύλος και η Δάφνη, που προσπαθεί να ωριμάσει και να συνειδητοποιήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή, είναι οι κεντρικοί ήρωες της σειράς. Γύρω τους οι φίλοι, η οικογένειά τους και τα αφεντικά τους που μόνο μπερδέματα τους προκαλούν και τους αποσυντονίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Καταστάσεις που εύκολα κανείς για να ξεμπλέξει θα έλεγε τη φράση του τίτλου της σειράς. Την έχουν όμως ποτέ πει οι ήρωές μας;

Ιδού το ερώτημα!

Τι απάντησαν οι ίδιοι αποκλειστικά στο gossip-tv.gr;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Παύλος

Εμμονικός, ανταγωνιστικός και γκρινιάρης. Τον λατρεύεις παρά τα πολλά ελαττώματά του, γιατί συμπεριφέρεται σαν ένα γλυκό παιδάκι. Είναι συγγραφέας για έναν κωμικό τρίτης κατηγορίας και εύχεται να μπορούσε να πάρει σύνταξη για να γράψει το βιβλίο του. Είναι ζευγάρι με την Δάφνη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
«Το «σ΄ αγαπάω μεν αλλά θα το έλεγα στη μάνα μου, ξεκάθαρα. Την αγαπάω αλλά με τρελαίνει… αλλά την αγαπάμε γιατί πάνω από όλα είναι μάνα»

Ευσταθία Τσαπαρέλη - Δάφνη

Γλυκιά και φαρμακερή, θα κάνει τα πάντα για να είσαι καλά, αλλά δε θα διστάσει να σου καταστρέψει την ζωή αν της πεις ψέματα. Δυναμική, ανεξάρτητη, αλλά και αθεράπευτα ρομαντική. Κάνει το μεταπτυχιακό της και εύχεται να έρθει η μέρα που ο Παύλος επιτέλους θα ωριμάσει.

Χριστίνα Τσάφου - Νίνα

Η μητέρα του Παύλου. Γεμάτη ενοχές και με μία ανάγκη να διορθώσει τους πάντες και τα πάντα, ειδικά όμως τα παιδιά της. Εύχεται ο άντρας της να τη βοηθούσε χωρίς να χρειάζεται να τον απειλεί σε όλα τα σχέδια που καταστρώνει, όμως δυστυχώς η ζωή είναι άδικη.

Χριστίνα Τσάφου
«Έχω έρθει σε αυτή την κατάσταση να το πω αλλά δεν μπορώ να ονοματίσω. Μου έχει συμβεί σε φίλο γιατί με πίκρανε. Σε φίλο μου έχει συμβεί πραγματικά. «σ’ αγαπάω μεν αλλά… αλλά» φεύγω, απομακρύνομαι. Όταν η κατάσταση φτάσει στο μη περαιτέρω νομίζω ότι ο δρόμος δεν πάει άλλου»

Βασίλης Χαλακατεβάκης - Οδυσσέας

Ο πατέρας του Παύλου. Ο πιο κουλ συνταξιούχος στην Αθήνα, επίδοξος εφευρέτης, μαθητής γιουκαλίλι και ξένων γλωσσών. Η μία και μοναδική του ευχή είναι να τον αφήσουν όλοι στην ησυχία του, και πρωτίστως, η γυναίκα του η Νίνα. Όμως δυστυχώς, η ζωή είναι άδικη.

Μαριέλλα Σαββίδου - Ηλιάνα

Η ψυχή της παρέας. Η Ηλιάνα ξέρει πως οι ώρες μας πάνω στην Γη είναι μετρημένες, και έχει αποφασίσει πως θα ζήσει όσο πιο έντονα και όσο πιο πολύ προλαβαίνει. Ταξίδια, φαγητό, και άντρες είναι τα βασικά της μελήματα. Είναι υπεύθυνη επικοινωνίας σε μια εταιρεία και εύχεται η μέρα να είχε 36 ώρες για να προλάβαινε όσα της ξεφεύγουν

Μαριέλλα Σαββίδου
«Μεγάλη ερώτηση. Νομίζω σε όλα μπορεί να έρθει το αλλά… Σ' αγαπάω μεν αλλά δεν θα σκοτωθώ και για σένα. Για να φτάσω εγώ στο σημείο να το πω σημαίνει ότι ο άλλος δεν μου έχει φερθεί σωστά γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχτώ την καταπάτηση της αξιοπρέπειάς μου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να τον αγαπάω αλλά πρέπει να σταματήσει αυτή η σχέση εδώ. Δεν μου έχε τύχει με αυτόν τον τρόπο αλλά είναι κάτι που, όταν ο άλλος φτάνει σε ένα σημείο που δεν σε σέβεται το σ' αγαπάω γίνεται αλλά...»

Μιχάλης Πανάδης - Μάκης

Υπερνευρωτικός, αβέβαιος για τον εαυτό του, τη ζωή, και τους πάντες γύρω του. Ένας γουντιαλλενικός χαρακτήρας που χρειάζεται κάποιον, οποιονδήποτε, να του πει τι να κάνει. Γράφει μαζί με τον Παύλο για έναν κωμικό και εύχεται μια μέρα να πάρει την θέση του.

Θοδωρής Αντωνιάδης - Σοφοκλής

Στο πάρκο της γειτονιάς βρίσκεται συχνά μία αινιγματική φιγούρα, που πάντοτε έχει μία φιλοσοφημένη άποψη για τη ζωή να μοιραστεί σου. Ο Σοφοκλής περιφέρεται στις ζωές των ηρώων, χωρίς ποτέ να προδίδει τί ακριβώς κάνει ο ίδιος, ή τί θέλει να πετύχει. Είναι ένας άστεγος; Είναι ένας φιλόσοφος του δρόμου; Είναι ένα όραμα που παρουσιάζεται όταν τον έχεις ανάγκη…; Κανένας δεν ξέρει, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του πάντοτε δίνει στους ήρωες κάτι να σκεφτούν!

Θοδωρής Αντωνιάδης
«Ή σ΄αγαπώ ή δεν σε αγαπώ. Το αλλά... αυτό στη σειρά αποδίδεται με χιούμορ. Αν αγαπάς δεν υπάρχει αλλά... Υπάρχουν βέβαια διακυμάνσεις αλλά όταν μπαίνει το αλλά... σπάει! Το αλλά... χάνει την κυριολεκτική έννοια και την ουσία του "σ΄αγαπώ". Όταν αγαπάς, αγαπάς χωρίς αλλά»

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», μια φρέσκια κωμωδία, με ξεχωριστούς χαρακτήρες που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Αστείες καταστάσεις και ανεπανάληπτα μπερδέματα που υπόσχονται πολύ γέλιο.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», μια φρέσκια κωμωδία, με ξεχωριστούς χαρακτήρες

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved