Ήλιος: Κατάθεση-φωτιά καταστρέφει την Αλίκη
Media

Ήλιος: Κατάθεση-φωτιά καταστρέφει την Αλίκη

Ήλιος: Το θρίλερ συνεχίζεται με την έρευνα για την εξιχνίαση του φόνου του Βολίδη. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έχει η Μαργαρίτα. Η τελευταία μεταφέρει μία σημαντική πληροφορία στον Δημήτρη, ενώ λίγο μετά είναι έτοιμη να καταθέσει πως η Αλίκη και η ισχυρή γυναίκα σκότωσαν τον σύζυγο της...

Κάθε μέρα που περνάει, η Αλίκη βιώνει ακόμη πιο δύσκολες στιγμές. Η ίδια τρέμει στην ιδέα πως θα αποκαλυφθεί ότι εκείνη και η Αλεξάνδρα σκότωσαν τον επιχειρηματία Βολίδη. Κι ενώ το άγχος την κυριεύει, προσπαθεί να μην καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της πως κάτι την απασχολεί βέβαια, ο Δημήτρης έχει αντιληφθεί τη διαφορά στη συμπεριφορά της. Όμως σίγουρα δεν πάει το μυαλό του στο γεγονός ότι η σύζυγός του έχει διαπράξει φόνο! Στην πορεία της σειράς, η υπόθεση αυτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μαθευτεί η εμπλοκή της στη δολοφονία.

Ολα ξεκινούν όταν μια μέρα η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση-να πάει στο τμήμα. Φτάνοντας εκεί, ζητάει να μιλήσει με τον αστυνόμο Λαϊνά. Τότε, λοιπόν, του αποκαλύπτει πως στο παρελθόν η Αλεξάνδρα είχε τσακωθεί με τον σύζυγο της, τον Βολίδη, και ίσως εκείνη να είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του. Η κατάθεση της Μαργαρίτας είναι πολύ σημαντική. Ύστερα από αυτό, ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι η Αλεξάνδρα είναι μία από τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στη δολοφονία του επιχειρηματία. Μάλιστα, ο ίδιος ενημερώνει την Αλίκη για όσα του εξομολογήθηκε η Μαργαρίτα και ανά-' ρωτιέται ποια μπορεί να είναι η άλλη γυναίκα. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, εκείνη σαστίζει. Αισθάνεται πως ο κλοιός στενεύει γύρω της και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι πια ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια που θα καταστρέψει τη ζωή της και θα την οδηγήσει στη φυλακή.

Την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης συναντάει τον Στέφανο και του ζητάει να συνεργαστούν, ενώ προσπαθεί να στριμώξει την Αλεξάνδρα για να μάθει τι είναι αυτό που την ενώνει με την Ελσα, αλλά και να αποσπάσει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση Βολίδη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη είναι απελπισμένη και αποφασίζει να μιλήσει και να πει όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία μέρα στον αγαπημένο της. Όμως η Μαργαρίτα πρόκειται να την προλάβει μιας και είναι βέβαιη πως εμπλέκεται και εκείνη στη δολοφονία του άντρα της. Ετσι, όταν τη συναντάει, την κατηγορεί ευθέως για τον θάνατο του.

Η Αλίκη σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Φοβάται πως η Μαργαρίτα θα πει την αλήθεια στην Αστυνομία. Δίχως να χάνει χρόνο, επικοινωνεί με την Αλεξάνδρα και την ενημερώνει. Οι δυο τους έρχονται ξανά σε σύγκρουση μιας και διαφωνούν για τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν την κατάσταση. Όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προλάβουν, αφού η Μαργαρίτα είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα για τη δολοφονία του συζύγου της στην Αστυνομία καταστρέφοντας έτσι τη ζωή της Αλίκης!

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved