Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνησή της για την κατάθεση της Ιωάννας: «Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνησή της για την κατάθεση της Ιωάννας: «Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα»

H έναρξη της εκπομπής, Ελένη ήταν διαφορετική και σε αυτό αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τα όσα είπε σήμερα στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στην έναρξη της εκπομπής της: «Το τραγούδι των τίτλων αρχής και η μουσική που ξεκινάμε προαναγγέλλει ότι ξεκινάει μία εκπομπή γλυκιά και ανάλαφρη, που θέλει να περάσει μαζί σας κι εσείς μαζί της ένα ευχάριστο δίωρο. Επειδή όμως κι εμείς άνθρωποι είμαστε, θέλουμε να συζητάμε εδώ αυτά που συζητάμε και στο σπίτι μας δε θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά την εκπομπή παρά με το θέμα με την επίθεση με βιτριόλι.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Από το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου μέχρι και τώρα απασχολεί τους περισσότερους από εμάς. Μέχρι κι ένα λεπτό πριν ξεκινήσω, δεν σας κρύβω ότι διάβαζα τι έχει ειπωθεί μέσα σε αυτό το δικαστήριο. Ακόμα και την παρέμβαση της κατηγορούμενης, και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι έχει κάτι να πει από τη στιγμή που δεν μπήκε από τη μπροστινή πόρτα».

Και κατά τη διάρκεια του εν λόγω θέματος, η Ελένη ανέφερε: «καθόμουν και διάβαζα την κατάθεση του θύματος και τι να σας πω; Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα. Η περιγραφή που κάνει η ίδια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved