Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με την Εύα Καϊλή και η αποκάλυψη για την γνωριμία τους!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με την Εύα Καϊλή και η αποκάλυψη για την γνωριμία τους!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή με αφορμή τη σύνδεση που θα είχαν μέσω skype!

H παρουσιάστρια ανέφερε ότι γνωρίζονται χρόνια όταν εκείνη δούλευε στον ΑΝΤ1 και την έβλεπε στους διαδρόμους και είχε εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή της.

Σήμερα, η Εύα Καϊλή είναι ευρωβουλευτής και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της στις Βρυξέλλες και τη νεογέννητη κόρη της.

Η Εύα Καϊλή μίλησε όμως και για τον ρόλο αυτόν της μητέρας. Πρόσφατα γέννησε ένα κοριτσάκι και πέρασε τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα στην Ελλάδα.

Η τηλεργασία που ήρθε ως συνέπεια της πανδημίας, τη βοήθησε να είναι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκπροσωπείς τη χώρα σου, ετοιμάζεις τη νομοθεσία που έρχεται στην Ελλάδα. Πρέπει να προστατεύσεις τη χώρα σου και παράλληλα να φροντίσεις για μια καλύτερη Ευρώπη»

Σχετικά με το ποια είναι η άποψη των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών για την Ελλάδα η ίδια απάντησε ότι «είναι διαφορετική από την εκάστοτε κυβέρνηση. Είναι όλοι πολύ φιλικοί. Μετά τον κύκλο ύφεσης αισθάνονται ότι πρέπει να στηρίξουν τη χώρα μας»

Και τόνισε ότι δε μπορεί η κάθε χώρα να παλέψει μόνη της μέσα στην πανδημία, αλλά θα πρέπει όλη η Ευρώπη να είναι ενωμένη και σημείωσε ότι «Οι νέες συνθήκες της πανδημίας δημιούργησαν προβλήματα αλλά είναι και μία περίοδος αναθεώρησης»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved