To αύριο μας ανήκει: Φανή και Νικηφόρος έχουν παράνομη σχέση
Media

To αύριο μας ανήκει: Φανή και Νικηφόρος έχουν παράνομη σχέση

To αύριο μας ανήκει: Μυστικά, ανατροπές, και αποκαλύψεις. Η Φανή και ο Νικηφόρος έχουν σχέση, την οποία κρατούν κρυφή απ’ όλους.

Οι περισσότεροι ήρωες της σειράς κρύβουν τα δικά τους μυστικά. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και ο Νικηφόρος με τη Φάνη. Μάλιστα, στα προσεχή επεισόδια θα μάθουμε πως οι δυο τους έχουν κρυφή παράνομη σχέση. Ωστόσο, το μεγάλο τους μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και αν συμβεί αυτό οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές και για τους δύο.

Όλα ξεκινούν όταν η Φανή, ύστερα από καταγγελία της πεθεράς, της Κορίνας, συλλαμβάνεται ως συνεργός στην έκρηξη που πραγματοποιήθηκε πριν από μέρες. Η γυναίκα σοκάρεται, καθώς οι αστυνομικοί της περνούν χειροπέδες και την οδηγούν στο τμήμα. Η Φανή, στην κατάθεση της, αρνείται την κατηγορία που της προσάπτουν για την ανάμειξη της στο τραγικό αυτό συμβάν. Τότε οι αστυνομικοί της ζητούν να τους αποκαλύψει πού βρισκόταν το βράδυ της έκρηξης. Όμως η γυναίκα δεν τους δίνει καμία απάντηση. Έτσι, λοιπόν, της ανακοινώνουν πως θα παραμείνει υπό κράτηση. Παράλληλα, η είδηση της σύλληψης της γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία και όλοι είναι ξαφνιασμένοι. Όμως αυτός που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο γιος της, ο Κωστής.

Το επόμενο πρωί, ο Μένιος επισκέπτεται τη Φάνη στο κρατητήριο και την παρακαλάει να μιλήσει για αυτή τη βραδιά και να του εκμυστηρευτεί πού βρισκόταν, Ωστόσο, εκείνη αρνείται. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν και πόσο μάλλον στον πεθερό της πως εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον παράνομο εραστή της, τον Νικηφόρο, Παρόλο που η ίδια ξέρει πως αν πει την αλήθεια και επιβεβαιώσει εκείνος το άλλοθι της θα αφεθεί ελεύθερη, δεν το κάνει. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να μάθει κανείς για την ερωτική τους σχέση μιας και θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο. Ωστόσο, υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για τη σχέση τους και τη συνάντηση τους εκείνο το βράδυ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πηγαίνει και συναντάει τον Νικηφόρο και του ζητάει να καταθέσει την αλήθεια ώστε η Φάνη να αφεθεί ελεύθερη.

Εκείνος δέχεται, αλλά πρώτα θέλει να μιλήσει μαζί της. Έτσι, λοιπόν, την επισκέπτεται στην Ασφάλεια και της ανακοινώνει την απόφασή του. Δηλ να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Όμως η Φάνη αρνείται και του το απαγορεύει, καθώς του τονίζει πως αν αποκαλυφθεί ότι έχουν παράνομο δεσμό θα αναστατωθεί η ζωή όλων...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved