Μόλις χθες: Ο Μιχάλης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί του
Media

Μόλις χθες: Ο Μιχάλης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί του

Μόλις χθες: Η Βαρβάρα ανακαλύπτει πως η Κατερίνα είναι βιολογικό παιδί του Μιχάλη και του λέει την αλήθεια.

Από εκείνη τη στιγμή, ο άντρας κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να το αποδείξει. Από την άλλη, ο Σπύρος και ο Νώντας απειλούν την Έλενα. Παράλληλα ο Ιάσονας προκαλεί αναστάτωση στην έκθεση της οικογένειας Λάμπρου.

Ο Μιχάλης πέφτει τυχαία πάνω στη Λουίζα και στην Κατερίνα. Όταν συ­νειδητοποιεί ότι η κοπέλα έχει προ­χωρήσει κι έχει κάνει παιδί με τον Σπύρο, όπως εκείνος πιστεύει, πικραίνεται βαθιά. Η Λουίζα αναστατώνεται κι εκείνη, καθώς φο­βάται μήπως ο Μιχάλης μάθει την αλήθεια για την Κατερίνα και σπεύδει να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τη Χριστίνα. Όμως η Βαρ­βάρα, που βρίσκεται κατά τύχη στο διπλανό δωμάτιο, ακούει το μυστικό της Λουίζας και πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τον Μιχάλη για να του αποκαλύψει την αλήθεια. Τη στιγ­μή που ετοιμάζεται να προβεί στην τρομε­ρή αυτή αποκάλυψη, συμβαίνει μία σοβαρή επιπλοκή στον διασωληνωμένο Αχιλλέα, η οποία αναστατώνει τους πάντες.

Το βράδυ, όμως, βρίσκονται οι δυο τους και η Βαρβά­ρα του εξομολογείται πως η Κατερίνα είναι δικό του παιδί. Την επόμενη μέρα, η Λουίζα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μιχάλη, που έχει μάθει την αλήθεια, και ψάχνει απαντήσεις, ενώ ο Σπύρος και η Νόρα προσπαθούν να το ν-κρατήσου ν μακριά της. Η Μαρία, πριν προλάβει να χα­ρεί για τον Αχιλλέα, που φαί­νεται να είναι καλά, μαθαίνει κι εκείνη ότι π Κατερίνα είναι εγγονή της.

Παράλληλα, ο Μι­χάλης πιέζει τη Λουίζα να του πει εάν η Κατερίνα είναι δικό του παιδί, αλλά τους βλέπει ο Σπύρος και γίνεται έξαλ­λος. Στο νοσοκομείο, ο Αχιλλέας είναι ακόμη σε κώμα και δεν ξέρουν πότε θα συνέλθει. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος απειλεί την Έλενα να μαζέψει τον Μιχάλη, αλλιώς θα καταστρέ­ψει εκείνη και τη γιαγιά της. Λίγο μετά, ο Νώντας βρίσκει την Ελενα και την εκδικεί­ται, γιατί νομίζει ότι αυτή τον κάρφωσε. Ακόμη, την απειλεί πως έτσι και τολμήσει να μι­λήσει για το παρελθόν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Τις επόμενες μέρες, οι γιατροί είναι έκπληκτοι με τη ραγδαία βελτίωση της υγείας του Αχιλλέα, που δείχνει να έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει το παιδί του. Η Λουίζα, όμως, ανησυχεί, γιατί, αν αποκαλυφθεί το μυστικό της, θα διαταραχθούν όλες οι ισορροπίες της οικογένειας. Ταυτόχρονα, η Μαρία λαμβάνει έναν φάκελο από ανώνυμο αποστολέα που το περιεχόμενο του θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερο της φόβο. Από την άλλη, η οικογένεια Λάμπρου ετοιμάζεται για την έκθεση.

Η απρόσμενη εμφάνιση του Ιάσονα χαροποιεί τη Δάφνη και τη Χριστίνα, αλλά προκαλεί εκνευρισμό στον Αντώνη και στην Κορίνα, που φοβούνται ότι ο άντρας θα τους δημιουργήσει προβλήματα στην εκδήλωση. Και πράγματι, ενώ όλα πάνε καλά, στο τέλος ο Ιάσονας δημιουργεί αναστάτωση με τη συμπεριφορά του. Η Κορίνα, στην προσπάθεια της να ξεσπάσει, έρχεται αναπάντεχα κοντά με κάποιον άντρα... Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης βρίσκει εντελώς απροσδόκητα τον τρόπο που θα του επιτρέψει να κάνει την πολυπόθητη εξέταση DΝΑ, ώστε να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Κατερίνας...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved