Κομάντα και δράκοι: Τα περίεργα γεγονότα και οι παρεξηγήσεις
Media

Κομάντα και δράκοι: Τα περίεργα γεγονότα και οι παρεξηγήσεις

Κομάντα και δράκοι: Ο Γιώργος, μετά το ατύχημα που είχε, συνέρχεται στο Άσραμ. 

Εκεί, γνωρίζει τον γκουρρύ Μπόμπα Μπομπ και την Ίριδα, οι οποίοι ενημερώνουν τον Βασίλη για το πού βρίσκεται ο γιος του, ενώ η Λουλού και ο Σήφης ζητούν συγγνώμη από τον Γιώργο που τον εγκατέλειψαν και τον αποδέχονται ως μέλος της παρέας.

Στο μεταξύ, οι Δράκοι αναζητούν τον Ντόντ που κρύβεται στο αρχηγείο των παιδιών για να τους ξεφύγει, μέχρι που τον βρίσκουν τα Κομάντα. Τότε ο Γιώργος διαπιστώνει πως το αγόρι που βλέπει στα όνειρα του είναι υπαρκτό και χρειάζεται βοήθεια.

Αργότερα, το Καλοχώρι αναστατώνεται από περίεργα γεγονότα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στους χωριανούς και ο Βασίλης καλείται να τα διαχειριστεί. Κι ενώ ο Μπαμπά Μπομπ εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη, η Ίριδα προσεγγίζει τον Βασίλη, περιγράφοντάς του μεταφυσικά γεγονότα που βίωσαν στο Ασραμ, όσο βρισκόταν εκεί ο Γιώργος.

Από την άλλη, οι Δράκοι αιχμαλωτίζουν ξανά τον Ντόντο, με τον αρχηγό τους τον Δρακομιχάλη, να αποφυλακίζεται προμηνύοντας νέα προβλήματα στη ζωή του νεαρού, ενώ ο Γιώργος, στο όνειρο του, συναντάει τη μητέρα του, που τον παροτρύνει να ξεπεράσει τους φόβους του.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved