Η Γη της Ελιάς: Δείτε πρώτοι  απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο
Media

Η Γη της Ελιάς: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς!

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση.

Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει. Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης.

Στο προηγούμενο είδαμε: Οι ατασθαλίες του Δημήτρη φέρνουν την Αθηνά σε δύσκολη θέση, όμως εκείνος εξακολουθεί να αρνείται να φύγει από τη Μάνη και συνεχίζει να την εκβιάζει. Η Άννα δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό της από τον Δημήτρη και κάνει κάτι παράτολμο. Θολωμένη από την απόρριψη, πίνει ένα μπουκάλι χάπια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο Λυκούργος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τις περίεργες διαθήκες των ηλικιωμένων και τον ύποπτο τρόπο που πεθαίνουν. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος επισκέπτονται το νεκροταφείο, αλλά εκεί κάποιος άγνωστος τους βάζει στο στόχαστρο και δεν διστάζει να τους πυροβολήσει.

Δείτε πρώτοι απόσπασμα από τη σειρά, Η Γη της Ελιάς που πρόβαλε η εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved