Game Of Chefs: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στα Battles
Media

Game Of Chefs: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στα Battles

Το Game Of Chefs άνοιξε την πόρτα του BOOTCAMP για τους 36 διαγωνιζόμενους που πέρασαν με επιτυχία από τις «Blind Taste Test» Auditions. 

Το Boot Camp περιλάμβανε μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες έπρεπε να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται γιο έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές επέλεξαν τους διαγωνιζόμενους που πήραν στις ομάδες τους.

Στο τρίτο στάδιο του «Game of Chefs» που είναι τα «Kitchen Battles», ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ καθοδηγούν, αλλά δεν μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους.

Τα πιάτα θα κρίνονται κάθε φορά από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια. Τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Οι τρεις κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, αφού δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων αποφάσισαν ποιοι θα περάσουν στη φάση των Battles

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Η ομάδα του Άγγελου Λάντου:
Μιχάλης Λαζαρίδης


Παναγιώτης Γιαννάκος


Άντζελα Παπαβασιλείου

Η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη:
Διαμαντής Αναστασόπουλος


Γιώργος Καπενεκάκης


Δημήτρης Καϊσης

Η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά:
Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου


Αλέξανδρος Καρακατσάνης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved