Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικός ο Γκοτσόπουλος – Η σκηνή που λύγισε το twitter
Media

Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικός ο Γκοτσόπουλος – Η σκηνή που λύγισε το twitter

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η σκηνή οπού ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό και δολοφονούν τον Δημήτρη Ορφανίδη και τους συντρόφους του, έκανε το twitter να λυγίσει αφού ο Λάμπρος με μια μόνο εικόνα κατάφερε να ανατριχιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ’ ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει.

Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό και δολοφονούν τον Δημήτρη Ορφανίδη και τους συντρόφους του. Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή;

Τη Δευτέρα (4-10) θα δούμε

Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων, ψάχνει τον Λάμπρο, που αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και ζητά απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης ζητά απ’ τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved