Σασμός: Θυμάσαι πού έχεις ξαναδεί την παπαδιά; Η νύχτα με τη μέρα οι δυο ρόλοι
Media

Σασμός: Θυμάσαι πού έχεις ξαναδεί την παπαδιά; Η νύχτα με τη μέρα οι δυο ρόλοι

Σασμός: Αν την παρατηρήσεις λίγο καλύτερα θα θυμηθείς… γιατί στις Άγριες Μέλισσες, ναι εκεί είχε παίξει, έκανε έναν ρόλο… που σε τίποτα δεν θυμίζει αυτόν της παπαδιάς στη νέα σειρά του Alpha και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου.

Η γυναίκα του παπά, η τηλεοπτική Κατερίνα, δηλαδή η ηθοποιός Στέλλα Γκίκα είναι η χαρά της ζωής, κεφάτη, έξω καρδιά, παρακολουθεί τα ζώδια [κρυφά από τον παπά] και της αρέσουν τα πονηρά κουτσομπολιά.

Ποια είναι η παπαδιά

Πελάτισσα και έμπιστη φίλη της Μαρίνας, γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη και πάντα την ενθαρρύνει. Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

Γελαστός, γλεντζές, αλλά αυστηρός όταν πρέπει και τότε τον τρέμουν όλοι. Γνωρίζει τα μυστικά όλης την κοινότητας, κρατώντας σοφά τις ισορροπίες. Ο παπά-Μιχάλης πολλά ακούει, πολλά γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα παπάς και κοινωνικός λειτουργός, έχει μια βαθιά σχέση με την Καλλιόπη, μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια. Στόχος του είναι να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δυο οικογένειες και να καταπραΰνει τα πάθη.


Ποιον ρόλο είχε κάνει στις Άγριες Μέλισσες;

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί τη μητέρα της Θεοδοσίας, την Καλλιόπη, η οποία έφτασε στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της. Ήταν μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι, που δεν άφηνε τίποτα απαρατήρητο και κυρίως τη συμπεριφορά του γαμπρού της. Δεν ανεχόταν πολλά-πολλά και είχε έρθει για να τους βάλει σε τάξη...

«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πώς μπορεί να νιώθει», έχει πει η ίδια.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αλέξης Ζορμπάς (2017), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Το τρίτο στεφάνι (2009), Ίων (2003).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved