Ελλάδα έχεις ταλέντο: Χιλιάδες αιτήσεις έφτασαν στο κανάλι
Media

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Χιλιάδες αιτήσεις έφτασαν στο κανάλι

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το μεγαλύτερο σόου ταλέντων παγκοσμίως.

Μικροί και μεγάλοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι έτοιμοι να αποδείξουν στους τέσσερα κριτές ότι γεννήθηκαν με ένα σπάνιο ταλέντο.

Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανάβουν ξανά, δύο χρόνια μετά, και το διασημότερο σόου παγκοσμίως επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Για την ακρίβεια, λίγες ημέρες πριν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ενώ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Αντρες και γυναίκες από όλη τη χώρα, κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, είναι έτοιμοι να ζήσουν το μεγαλείο του σόου, δίνοντας ψυχή, πάθος και δύναμη ή αλλιώς... παρουσιάζοντας το ταλέντο τους στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις, ταλέντο». Οπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής, φέτος θα είναι η πιο δυνατή σεζόν του προγράμματος καθώς θα συμμετάσχουν σε αυτό ιδιαίτερα ικανά άτομα που θα εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά την κριτική επιτροπή. Οι αιτήσεις που έφτασαν, στο κανάλι ήταν χιλιάδες...

Άργησαν αλλά την πέτυχαν την επιτροπή στο κανάλι του Αμαρουσίου! Ενώ όλο το καλοκαίρι γράφτηκαν και ακούστηκαν δεκάδες ονόματα παρουσιαστών και ανθρώπων του θεάματος για να πλαισιώσουν την επιτροπή μόλις λίγες ημέρες μετά ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων που θα κρίνουν τα ταλέντα. Ετσι λοιπόν, στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου -ήταν από την αρχή το μόνο σίγουρο όνομα που είχε ακουστεί-, όπως και ο μεγαλύτερος περφόρμερ της χώρας, ο Τάκης Ζαχαράτος. Οι γυναίκες της παρέας είναι η Ελενα Χριστοπούλου που είδαμε πριν λίγα χρόνια και στα γνωστά και μη εξαιρετέα «GΝΤΜ» και «My style Rocks» και η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα. Και οι τέσσερις, με τις μοναδικές ατάκες τους, τα καυστικά τους σχόλια και το ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Η Ελλάδα έχει ταλέντο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο του$ εαυτό για να μαγέψουν τους κριτές αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα καθώς ο μεγάλος τυχερός θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Το απολαυστικό δίδυμο των Νικόλα Ράπτη και Σταύρου Σβήγκου, που είδαμε το καλοκαίρι στην εκπομπή του καναλιού για το Εuro «Παίξτε μπάλα», θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου. Αξίζει πάντως να θυμίσουμε πως μέχρι πρότινος το σόου δεν είχε παρουσιαστή αλλά ένα άτομο backstage που συνομιλούσε με τους παίκτες πριν βγουν στη σκηνή.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved