Media

Άγριες μέλισσες: «Η Αιμιλία δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο Ακύλας»

Η Μαρία Καλλιμάνη μας σύστησε την Αιμιλία Λειβαδά που υποδύεται στις «Άγριες μέλισσες».

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Ακύλα Μεγαρίτη κι εξήγησε τι κρύβεται πίσω από το σκληρό πρόσωπο της νέας δασκάλας του χωριού.

-Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε «ναι» στις «Αγριες μέλισσες»;

«Είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά. Παίζουν εξαιρετικοί συνάδελφοι, είναι πολύ ωραία η δουλειά που κάνει ο Λευτέρης Χάριτος, όπως και των σεναριογράφων, που έχουν κάνει πολύ μεγάλη μελέτη, καθώς η σειρά μας μεταφέρει φέτος στα χρόνια της δικτατορίας κι έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα μιλήσουν και θα αναπαραστήσουν τα γεγονότα εκείνων των χρόνων. Όλοι αυτοί οι λόγοι συνετέλεσαν στο να δεχτώ με πολλή χαρά».

-Η Αιμιλία Λειβαδά, που υποδύεστε, θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στο Διαφάνι;

«Έτσι φαίνεται! Η καινούργια δασκάλα του χωριού είναι μια γυναίκα αυστηρή, πουριτανή, συντηρητικών απόψεων και πολλές φορές αυτό γίνεται αφορμή για συγκρούσεις και μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όπου ζει με την οικογένεια της αδελφής της, αλλά και με τους ανθρώπους του χωριού».

-Τα παιδιά στο σχολείο θα τη συμπαθήσουν;

«Στην αρχή θα είναι δύσκολες οι σχέσεις, καταρχήν γιατί είχαν έναν υπέροχο δάσκαλο, τον Λάμπρο, και φυσικά αυτό το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Η καινούργια δασκάλα είναι πολύ πιο αυστηρή».

-Με την αδελφή της, τη Ζωή, πώς είναι η σχέση της;

«Είναι μια έντονη σχέση αγάπης και μίσους. Είναι πολύ διαφορετικών απόψεων, έχουν μια τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία, αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι δεν είναι τα πράγματα άσπρο ή μαύρο. Σίγουρα αγαπιούνται και, πραγματικά, είμαι κι εγώ περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση».

-Η Αιμιλία θαυμάζει πολύ τον Ακύλα. Γνωρίζει το σκοτεινό του πρόσωπο ή έχει άλλη εικόνα γι’ αυτόν;

«Νομίζω πως όχι. Θαυμάζει απεριόριστα τον γαμπρό της και είναι περήφανη, γι' αυτόν, για την εργατικότητα του, γι' αυτά που καταφέρνει και για το πόσο καλός οικογενειάρχης είναι, αλλά νομίζω ότι της λείπει ένα κομμάτι γνώσης, σε σχέση με το ποιος είναι πραγματικά ο Ακύλας».

- Μήπως πίσω από όλο αυτό το θαυμασμό υπάρχει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Νομίζω ότι τον βλέπει σαν ένα πρότυπο άντρα, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε ή είναι ερωτευμένη μαζί του. Βέβαια, καμιά φορά τα όρια μεταξύ έρωτα και θαυμασμού είναι ρευστά».

-Με τον αρραβώνα του Μελέτη και της Κορίνας συμφωνεί;

Ναι, χαίρεται που αρραβωνιάζεται η ανιψιά της, αλλά κι εκεί θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία».

- Ποια είναι η σχέση που θα αναπτύξει με τους κατοίκους του χωριού;

«Τον πρώτο καιρό είναι δύσκολη η επαφή τους. Πέρα από το γεγονός ότι είναι αυστηρών αρχών και υποστηρίζει την "επανάσταση" -έτσι χαρακτηρίζει το χουντικό καθεστώς, κάτι που βρίσκει φυσικά αντίθετους τους ανθρώπους του χωριού-, είναι και ο τρόπος της που φέρνει αντιδράσεις. Δεν θέλει να κάνει συμβιβασμούς. Με πολύ ενθουσιασμό και πάθος θέλει να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά με τα ιδεώδη της "επανάστασης" κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους του χωριού οι οποίοι θα έρθουν σε σύγκρουση μαζί της. Αυτή ίσως κάνει κάποια προσπάθεια για να τους προσεγγίσει, αλλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας και οι αντιδρά-σεις της, που μάλλον θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Εισπράττει τη δυσπιστία τους, αλλά και η ίδια με τον τρόπο της -και άθελα της πιστεύω, γιατί ποιος, άνθρωπος δεν θέλει να τον αγαπούν;- τρέφει την αντιπάθεια τους, ενώ και η δική. της αντιπάθεια προς αυτούς αυξάνεται. Είναι μια έκρυθμη σχέση στην αρχή», είπε στον Τηλεθεατή.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved