Αλεξάνδρα Ούστα: Οι δυσκολίες που είχε στον τοκετό και οι τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά
Media

Αλεξάνδρα Ούστα: Οι δυσκολίες που είχε στον τοκετό και οι τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα αλλά και τις τελευταίες μέρες του Σάκη Μπούλα.

Αρχικά ανέφερε: «Τον πρώτο καιρό ήταν μια συνειδητή απόφαση να αφιερώνω όλο μου το χρόνο στο γιο μου», είπε για το γιο της, αν και δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο διότι η γέννησή του συνέπεσε με την καραντίνα.

Η γέννηση του γιου της ήταν μία δύσκολη εμπειρία: «πήρα μια αντιβίωση προληπτικά για τον τοκετό και έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Kινδύνεψε η ζωή του μωρού, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο το μωρό θα κινδύνευε περισσότερο.»

Για τον σύζυγό της, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν σε μια παράσταση και ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της, όταν χρειαζόταν αγάπη και συντροφικότητα. Όπως τόνισε μάλιστα η ίδια, «από κοινού αποφασίσαμε να μη βαπτίσουμε το γιο μας.»

Όσον αφορά την απώλεια του Σάκη Μπουλά, είπε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της.

«Δε ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς μου και τα αδέλφια, ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωράμε παρακάτω.»

Για τον θάνατο της μητέρας της, τόνισε: «Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο… Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω. Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά».

Για τις τελευταίες μέρες του ηθοποιού που ήταν στο νοσοκομείο και πάλευε, ανέφερε ΣΤΗΝ Δέσποινα Καμπούρη: «Ακόμα και αν ξέρεις ότι θα πεθάνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις ότι δεν είναι αυτό το τέλος. Δηλαδή πώς γίνονται τα πράγματα, που ενώ είσαι στο νοσοκομείο, για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι θα έρθουν όλα κάπως αλλιώς. Μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο».

Και όταν ρωτήθηκε τι της λείπει από τον Σάκη Μπουλά… δεν μπόρεσε να απαντήσει!

Δείτε την συνέντευξή της από το Mega και την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved