Μενεγάκη - Χαραλαμπόπουλος: Ο επικός διάλογος για τα γενέθλιά τους
Media

Μενεγάκη - Χαραλαμπόπουλος: Ο επικός διάλογος για τα γενέθλιά τους

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο!

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια μίλησαν για την τελευταία τους συνάντηση και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στα γενέθλιά τους!

Η Ελένη είπε: «Ρε Βασίλη μου μου έλειψες! Είσαι το ραντεβού του φθινοπώρου μου… θα έρθω να σε δω στο θέατρο φέτος… Βασίλη, Χρόνια σου πολλά! Είδα χθες και είπα «ρε παιδιά πόσο τυχαίο, έρχεται μία - δύο μέρες μετά τη γενέθλιά του»! Και ο ηθοποιός της απάντησε: «Και πόσο τυχαίο που έχω πρεμιέρα στο θέατρο την ημέρα των γενεθλίων σου!»!

Η Ελένη ανέφερε: «Άχου μην μου λες τώρα…»!

Και ο Βασίλης της απάντησε: «29 Οκτωβρίου έχουμε πρεμιέρα την Παρασκευή»!

«Πολύ μου άρεσε αυτό που έκανες» απάντησε η παρουσιάστρια! Και ο ηθοποιός της είπε: «Δεν το έκανα εγώ, μία φίλη και τρελάθηκα…»!

Και ακολούθησε μία χαλαρή κουβέντα με τον ηθοποιό...

«Μου έχουν συμβεί αρκετά, μετράει να είσαι καλά και να έχεις ανθρώπους που σ’ αγαπάνε και αγαπάς. Αυτό που μετρά στην ζωή είναι να την περνάς. Θέλω να την περνάω όμορφα, γλυκά, με αγάπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι ένα χαζοχαρούμενο πλάσμα. Μπορώ αρχικά να δίνομαι, και στην συνέχεια να διαγράφω…» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δίνοντας συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Μέχρι τα 30 έκανα πολλές δουλειές. Δεν είχα αγωνία αν θα τα κατάφερνα ως ηθοποιός. Απλώς θα έκανα μια δουλειά που δεν θα μου άρεσε», είπε σχετικά με την καριέρα του στην υποκριτική η οποία δεν ξεκίνησε χωρίς δυσκολίες και αγωνίες.

Για το θέατρο και την έναρξη των παραστάσεων μετά από δύο χειμώνες καραντίνας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε: «Απέναντι σε ό, τι έχει συμβεί, είναι το δικό μας φάρμακο».

Σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και με έναν πολυμελή θίασο ηθοποιών και χορευτών, ανεβαίνει στο Ακροπόλ φέτος «ο Κουρέας της Σεβίλλης» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο.

Συμπρωταγωνιστεί ο Φάνης Μουρατίδης, για τον οποίο είπε ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη: «Τείνει να είναι αδερφός μου ο Φάνης κι αυτό είναι πολύ ωραίο».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην «Ελένη» και για το κινηματογραφικό σενάριο που έγραψε την περίοδο της καραντίνας.

Το καλοκαίρι θα γυριστεί η ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει και σε εκδοχή 5 επεισοδίων, την οποία θα σκηνοθετήσει κιόλας. «Ο Γιος της Θάλασσας», θα λέγεται, και θα είναι μια μια κωμική περιπέτεια από τον 17ο αιώνα στο Αιγαίο, με πειρατές, σκλάβους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved