Σασμός: Η Σοφία θα συμβουλεύσει επαγγελματικά την πιο απίθανη ασθενή - Δε θα το πιστεύεις
Media

Σασμός: Η Σοφία θα συμβουλεύσει επαγγελματικά την πιο απίθανη ασθενή - Δε θα το πιστεύεις

H Nεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται την ψυχαναλύτρια και μητέρα της Στέλλας στον «Σασμό».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο, για την ηρωίδα της και αν αυτή την εκπλήσσει.

Πώς πήρατε το ρόλο της Σοφίας;

Πέρσι, γύρω στο Πάσχα, με κάλεσε για οντισιόν η Μιράντα Ρωσταντή, η οποία κάνει απίθανη δουλειά στις «Αγριες μέλισσες» και τώρα στο «Σασμό». Το αστείο είναι ότι, λόγω του ότι κατάγομαι από την Κρήτη, περίμενα ότι θα μου πρότεινε το ρόλο μιας γυναίκας που ζει στο χωριό του Αστέρη. Ξέρω να μιλάω βαριά Κρητικά και είναι στο DΝΑ μου τα ήθη και τα έθιμα των Κρητικών, αφού γεννήθηκα στην Κίσσαμο Χανίων. Αλλά να που η Μιράντα μου έδωσε το ρόλο της αστής, που απέχει από τις βεντέτες και τους σασμoύς. Ως Κρητικιά, όμως, ξέρω για οικογένειες που έχουν ξεκληριστεί από βεντέτες. Πρόσφατα, πριν από ενάμιση χρόνο, είχαμε το φονικό στα Ανώγεια. Ο «Σασμός» είναι ένα βιβλίο , έρευνας. Ο ειρηνοποιός μπορεί να επιβάλει ως συμφιλίωση στις δυο πλευρές όρους πολύ σκληρούς, όπως το να παντρευτεί η κόρη το φονιά του πατέρα της όταν αυτός βγει από τη φυλακή. Ή το να γίνει νονός ένα μέλος από την οικογένεια των φονιάδων βαφτίζοντας παιδί από τη μεριά της φαμίλιας των θυμάτων. Με λίγα λόγια, όρους που δεν θα επιτρέπουν την αναβίωση της παλιάς βεντέτας, αφού πλέον τα δύο μέρη θα είναι συγγενείς.

Ποια είναι η Σοφία;

Η Σοφία έχει πολύ ισχυρό μητρικό ένστικτο. Καταλαβαίνει ότι η κόρη της, μια δικηγόρος, δεν θα μπορέσει να καταλάβει τα αρχέγονα πάθη και μίση του χωριού. Είναι μια μορφωμένη κοπέλα, πολιτισμένη και, άρα, ξένη με όλα αυτά. Το μόνο που τη νοιάζει είναι η ευτυχία της Στέλλας, γι' αυτό και αντιδρά. Επειδή θέλει να τη δει ευτυχισμένη, συναινεί με χίλια ζόρια στον αρραβώνα της με τον Αστέρη, αλλά όταν χωρίζουν, νιώθει δικαιωμένη. Η Στέλλα και ο Αστέρης δεν έχουν κοινό παρονομαστή. Έχουν τεράστιες διαφορές λόγω ανατροφής. Η Σοφία είναι το τρίτο μάτι στη σχέση τους, ενώ η Στέλλα δεν θέλει να δει τις διαφορές. Η Καλλιόπη, η πεθερά της Στέλλας, είναι η πηγή πολλών δεινών. Είναι βυθισμένη, στο πένθος, δεν φεύγει από αυτό, αρνείται τη χαρά και σκορπά τη δυστυχία. Ως μητέρα, η Σοφία νιώθει ότι η κόρη της έχει μπλέξει με μια οικογένεια που είναι σαν ηφαίστειο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί. Οι Σταματάκηδες είναι ένα θηρίο που κοιμάται.

Σας εκπλήσσει η Σοφία;

Ναι, γιατί δεν είναι σκληρή. Έχει απλώς αίσθημα δικαίου. Δεν θέλει, όταν χωρίζει η κόρη της, να της πει «σ' τα έλεγα εγώ», να βρεθεί απέναντι της για να της κάνει την έξυπνη λέγοντας «είδες που τελικά είχα δίκιο». Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε τη Σοφία πώς δρα ως γιατρός. Όταν θα κληθεί να συμβουλεύσει σωστά επαγγελματικά την πιο απίθανη ασθενή. Θα πάθετε σοκ.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved