Σασμός: Ο τηλεοπτικός Κώστας αποκάλυψε πώς η συμμετοχή του στις Μέλισσες τον «έστειλε» στη σειρά
Media

Σασμός: Ο τηλεοπτικός Κώστας αποκάλυψε πώς η συμμετοχή του στις Μέλισσες τον «έστειλε» στη σειρά

Σασμός: Ο Δημήτρης Γεωργαλάς παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στη σειρά του ΑLΡΗΑ, υποδυόμενος τον Κώστα, τον απατημένο σύζυγο της Άσπας, ο οποίος γίνεται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Στεφανή

Ο ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής (1-10) καλεσμένος στο Στούντιο 4 αποκάλυψε πώς η συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες τον «έστειλε» στη σειρά.

«Στις Άγριες Μέλισσες πέρασα πέρυσι για λίγο και μέτρησε πάρα πολύ για αυτό που κάνω τώρα. Δηλαδή ουσιαστικά η γνωριμία μου με την παραγωγή αυτή έγινε από τις Άγριες Μέλισσες και μετά μου έκαναν την πρόταση για τον Σασμό. Είναι η ίδια παραγωγή».

«Δεν είναι απόλυτο το να κάνεις τον κακό ή τον καλό. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύο πλευρές. Θα φανεί αργότερα και η καλή πλευρά του Κώστα. Έχει φανεί κακός επειδή είναι λίγο βαρύς, ασήκωτος και βέρος Κρητικός».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πρόσφατα έδωσε κι ένα spoiler για τη σειρά

Για την αστυνομία, θα είναι από τους κύριους υπόπτους, αλλά γιατί πιστεύετε ότι εκείνος τράβηξε τη σκανδάλη; Τον Κώστα τον χτίζω σιγά σιγά και τον έχω συμπαθήσει. Άλλα όνειρα είχε αυτός για τη ζωή του και τη γυναίκα του -με την οποία, σημειωτέον, παντρεύτηκαν από έρωτα και αλλιώς η ζωή τους πήγε. Τους έχωσε στη μιζέρια και ο περίγυρος δεν τους βοηθά.

Ο Κώστας είναι θύμα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα και βύθισε και τον ίδιο και το γάμο του σε τέλμα. Θα δείτε στα επόμενα επεισόδια πως είναι βαθιά χωμένος στην παρανομία, γιατί δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην κρίση. Τα ταξίδια με το φορτηγό του δεν είναι απλά ταξίδια, αλλά κυνήγι του εύκολου πλην παράνομου χρήματος. Ο Κώστας είναι θύμα. Και με την Άσπα δεν είναι τυχαία καχύποπτος, αν και τη ζηλεύει πάρα πολύ. Το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη είναι συγκλονιστικό, το διάβασα μονορούφι. Μιλάει για τη συμφιλίωση, το «σιάξιμο» ανάμεσα σε δυο οικογένειες που έχουν μια σκληρή βεντέτα. Ο έρωτας της Αργυρώς με τον Αοτέρη θα περάσει από χίλια εμπόδια, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved