Big Brother: Μαριαλένα και Σάκης στο πλατό! Η έκπληξη που ξάφνιασε τους παρουσιαστές
Media

Big Brother: Μαριαλένα και Σάκης στο πλατό! Η έκπληξη που ξάφνιασε τους παρουσιαστές

Big Brother: Με εκπλήξεις και καλεσμένους τη Μαριαλένα και τον Σάκη ξεκίνησε το αποψινό live (1-10). 

Ο νικητής του Survivor παρέα με την σύντροφό του (;) μπήκαν στο πλατό πιασμένοι χέρι και χέρι. Οι δυο τους μάλιστα πριν καθίσουν στον καναπέ, έκαναν μια έκπληξη τoυς δυο παρουσιαστές.

Ο Σάκης έβγαλε από την τσέπη του δυο κορδέλες, μια κόκκινη και μια μπλε και τις έδεσαν στους καρπούς των χεριών της Ναταλί και του Γρηγόρη Γκουντάρα για να δώσουν στο live και μια γεύση από... Survivor.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι είναι επτά μετά την χρήση του βέτο από την Ευδοκία.

Η είσοδος των νέων συγκατοίκων στο σπίτι του Big Brother άλλαξε τις ισορροπίες και δημιούργησε νέες παρέες. Η χρήση του βέτο από την Ευδοκία έφερε κι άλλα πρόσωπα στη λίστα των υποψήφιων με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στους επτά!

Η Σαμάνθα, ο Παναγιώτης, η Μαίρη, η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, ο Steve και η Σύλια βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο από το σπίτι του Big Brother. Ποιους θα στηρίξει με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό; Ακόμη ένας συγκάτοικος μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τη δική του Γραμμή Ζωής κάνοντας εκ βαθέων αποκαλύψεις…

Ένα BIG BROTHER LIVE διαφορετικό, απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, στο σχολιασμό.

Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved