Big Brother: Μετά την ανατροπή με τους επτά υποψήφιους, η ώρα της αποχώρησης
Media

Big Brother: Μετά την ανατροπή με τους επτά υποψήφιους, η ώρα της αποχώρησης

Big Brother: Mια ακόμη εβδομάδα γεμάτη ένταση, συγκινήσεις αλλά και παρεξηγήσεις έζησαν οι παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το αγώνισμα για το βέτο αφού έφερε την μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέπληξε αρκετούς από τους συγκατοίκους στο σπίτι του «Big Brother» προκαλώντας, εκνευρισμό και κλάματα. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις και οι αποκαλύψεις που έγιναν, έφεραν αντιδράσεις. Το παιχνίδι για το βέτο έγινε αφορμή για έναν έντονο καυγά ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Νίκο.

Το βέτο ήταν αυτό που έφερε την απόλυτη ανατροπή, αφού άλλαξε τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση του Big Brother ήταν οι: Παναγιώτης Πέτσας, Ευδοκία Τσαγκλή, Μαίρη Βαρσάμη, Ανχελίτα και Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η Ευδοκία κέρδισε το βέτο κι έτσι σώθηκε από την δοκιμασία αποχώρησης. Εκτός από τους: Παναγιώτη Πέτσα, Μαίρη Βαρσάμη, Ανχελίτα κι Σαμάνθα Μίσοβιτς, υποψήφιοι ήταν και ο Στηβ Μιλάτος, η Σύλια Καραμολέγκου και ο Ισίδωρος Δούνης, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει αρνητικές ψήφους κι ισοβάθμισαν.

Στο πλατό του BIG BROTHER – LIVE, ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και η τρίτη φιναλίστ Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκαν σκέψεις και απόψεις ενώ έδωσαν συμβουλές στους συγκατοίκους.

Ποιος παίκτης αποχώρησε τελικά; Από το ριάλιτι αποχώρησε η Σύλια Καραμολέγκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved