James Καφετζής: Απάντηση βόμβα στην αγωγή του Acun Ilicali
Media

James Καφετζής: Απάντηση βόμβα στην αγωγή του Acun Ilicali

Ο James Καφετζής ετοιμάζει απάντηση - βόμβα κατά του Acun Ilicali μετά το εξώδικο που του έστειλε ο Τούρκος παραγωγός και του ζητά 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο J2US.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret των Παραπολιτικών, ο James Καφετζής ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στον Acun Ilicali για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor.

Αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ο James καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο, που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες.

O James Καφετζής έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες του Survivor υπογράφουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει και έξι μήνες μετά τη λήξη του παιχνιδιού κι έχει να κάνει κυρίως με την δημόσια εικόνα τους και με την μη αποκάλυψη γεγονότων που έλαβαν χώρα στο Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved