Η τελευταία ώρα: H νέα σειρά του Open έρχεται για να σε καθηλώσει! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο!
Media

Η τελευταία ώρα: H νέα σειρά του Open έρχεται για να σε καθηλώσει! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο!

Τελευταία ώρα: Η Έλλη και η Κάτια φοιτήτριες και οι δύο, αλλά και ξαδέλφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στην Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως. Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί. Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση- ανάκριση της νεαρής Έλλης. Η Έλλη και η Κάτια φοιτήτριες και οι δύο, αλλά και ξαδέλφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στην Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας. Με απαίτηση της Κάτιας που οδηγούσε, εγκαταλείπουν τα θύματα, νομίζοντας πως είναι νεκρά. Όλα όσα θα ακολουθήσουν σε ένα καταιγιστικό ντόμινο αποκαλύψεων, θα κλονίσουν και θα αλλάξουν τις ζωές των κοριτσιών και των οικογενειών τους για πάντα.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο...

H Έλλη και η Κάτια, δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό στην Νομική. Ο Ανδρέας, πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στην Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη, η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί. Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved