Η Γη της Ελιάς: Η πιο συγκινητική σκηνή για την Άντζελα Γκερέκου - Τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η πιο συγκινητική σκηνή για την Άντζελα Γκερέκου - Τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και πριν λίγα 24ωρα γύρισε μία συγκινητική σκηνή.

Η Άντζελα Γκερέκου με την Μάρω Κοντού, η οποία στη σειρά του Mega υποδύεται την μητέρα της, κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Μάνη, τα πίνουν και τραγουδούν μία επιτυχία του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Άντζελα Γκερέκου τραγουδά μαζί με τη Μάρω Κοντού το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Στις 19 Ιουλίου 2021 η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου είδαν τη ζωή τους να αλλάζει βίαια, τραγικά, με τον θάνατο του πιο αγαπημένου τους προσώπου, του Τόλη Βοσκόπουλου.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη, έγινε αμέσως γνωστό ότι η Άντζελα λόγω του πόσο συντετριμμένη νιώθει, σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο ΜΕGΑ.

Σε συνεννόηση πάντα με τον Aντρέα Γεωργίου, η Αντζελα Γκερέκου είχε κάνει μία παύση από τα γυρίσματα. Μάλιστα, με εντολή του Αντρέα Γεωργίου είχαν γίνει τα πάντα ώστε να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα και η ίδια είχε ανεβάσει μία φωτογραφία!

Δείτε την να τραγουδά το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου το οποίο δημοσίευσε ο λογαριασμός kourmas_limeni!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved