Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας!
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας!

Η τελευταία ώρα: Στο νοσοκομείο η Σίλια παίρνει ένα ρίσκο για να αποσπάσει πληροφορίες από την Ζωή.

Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης συνεχίζει την έρευνα του για να μάθει περισσότερα για το μενταγιόν και τι μπορεί να συμβολίζει στην υπόθεση. Τα παιδιά επιστρέφουν από την Ρόδο και η ατμόσφαιρα είναι φανερά τεταμένη.

Η Λουκία και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται πως κάτι έχει συμβεί, όμως η Κάτια και η Έλλη μένουν πιστές στην ιστορία τους. Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας. Η Έλλη βασανίζεται φανερά με την ανάμνηση από το ατύχημα, και η αστάθειά της προκαλεί άγχος στην Κάτια και τον Αλέξη. Στο νοσοκομείο η Σίλια παίρνει ένα ρίσκο για να αποσπάσει πληροφορίες από την Ζωή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Αλέξης πηγαίνει στον τόπο του δυστυχήματος για να βρει το μενταγιόν. Η Έλλη πιέζεται να αποκρύψει το δυστύχημα, καθώς η Κάτια και Αλέξης συνεχίζουν να την απειλούν. Η Άσπα σκέφτεται έναν τρόπο να ελέγξει την κατάσταση προτού ξεφύγει εντελώς. Ο Νικόλας παίρνει μια απόφαση για την ανάληψη του πάρκου. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Ανδρέας πάνω σε έναν τσακωμό αποκαλύπτουν ένα μυστικό.

Η Έλλη μαθαίνει για τον θάνατο της Κατερίνας και επαναπροσδιορίζει τις αποφάσεις της. Η Κάτια και ο Αλέξης καταστρώνουν το σχέδιο επιστροφής τους στην Κύπρο. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει ποιοι ευθύνονται για το δυστύχημα, και φαίνεται να πλησιάζει σε μια σημαντική ανακάλυψη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved