Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό!
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό!

Η τελευταία ώρα: Η Λουκία βλέπει τα κορίτσια απόμακρα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Έλλη γυρίζει στο σπίτι και στο αγαπημένο της πιάνο, όμως τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει. Ο Μάρκος σε κωματώδη κατάσταση έχει μια ονειρική επικοινωνία με την Κατερίνα. Η Ζωή βομβαρδίζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες για το ατύχημα.

Η Λουκία βλέπει τα κορίτσια απόμακρα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Ανδρέας περνάει από συνέντευξη τον Δαμιανό ενώ ο Νικόλας τους διακόπτει με άγριες διαθέσεις, μετά την κίνηση του Ανδρέα στην Μαρίνα. Την στιγμή που η κατάσταση του Μάρκου φαίνεται ελπιδοφόρα, η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό και καταρρέει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης συνεχίζει την έρευνα του για να μάθει περισσότερα για το μενταγιόν και τί μπορεί να συμβολίζει στην υπόθεση. Τα παιδιά επιστρέφουν από την Ρόδο και η ατμόσφαιρα είναι φανερά τεταμένη.

Η Λουκία και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται πως κάτι έχει συμβεί, όμως η Κάτια και η Έλλη μένουν πιστές στην ιστορία τους. Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας. Η Έλλη βασανίζεται φανερά με την ανάμνηση από το ατύχημα, και η αστάθειά της προκαλεί άγχος στην Κάτια και τον Αλέξη. Στο νοσοκομείο η Σίλια παίρνει ένα ρίσκο για να αποσπάσει πληροφορίες από την Ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved