Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάγκελο» με το πλάνο που είδε από το GNTM -  Η απίστευτη ατάκα της on air!
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάγκελο» με το πλάνο που είδε από το GNTM - Η απίστευτη ατάκα της on air!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μίλησε για το Pop Up, το Style me Up, το μόντελινγκ αλλά και για το GNTM, που ένα πλάνο την άφησε άφωνη!

Αρχικά ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κρατάω κάποιους συνεργάτες, ήταν μία χρονιά που μου έδωσαν πολλή αγάπη. Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί. Έμαθα πολλά πράγματα και ήταν ευκαιρία να τα ζήσω όλα αυτά».

Και στη συνέχεια είδε ένα πλάνο από το σπίτι του GNTM και έμεινε άφωνη! Η ίδια απόρησε και είπε «Είναι αυτό το σπίτι του GNTM; Ααα είναι προσωρινό...»!

Όσον αφορά τις εντυπώσεις των υποψηφίων του GNTM για τις συνθήκες που επικρατούν στο μόντελινγκ θυμήθηκε τα δικά της πρώτα βήματα στο χώρο και τόνισε:

«Οι δουλειές που επιφέρουν χρήματα στα μοντέλα είναι οι διαφημιστικές. Αν δεν κάνεις διαφημίσεις και μείνεις στον χώρο της μόδας και των περιοδικών με τρεις κι εξήντα θα ζήσεις. Θα κοιμάσαι σε ράντζο και θα τρέχεις μόνο για την καριέρα. Τους πρώτους μήνες δεν πληρωνόμουν, ήμουν απένταρη. Ό,τι έκανε ένα ευρώ έτρωγα για να περισσέψουν τα χρήματα, δεν έπαιρνα ποτέ μετρό, πήγαινα πάντα με τα πόδια. Ήταν επιλογή μου, δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρήθηκα, δεν με υποχρέωσε κανένας»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved