Κώστας Τσουρός: «Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφο μου»
Media

Κώστας Τσουρός: «Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφο μου»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή, «Τι λες τώρα» για το εργασιακό μπούλινγκ και το χαστούκι που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια στη δουλειά, για τις απογοητεύσεις που έχει γευτεί από πρόσωπα από το χώρο και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει τρεις φορές να συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως ««είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε».


Και τόνισε στον Μαρίνο Βυθούλκα: «Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου. Έχει γραφτεί και αυτό για μένα, το οποίο είναι ανακρίβεια γιατί αν όντως είχα χτυπήσει μια συνάδελφο μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά και παράλληλα μου έδωσε όμως δύναμη για να προχωρήσω. Εκεί ακριβώς είδα ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, όταν θεωρούν ότι μπορούν να σε βρουν και να σου κάνουν κακό, θα στο κάνουν».


Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Μου έχει τύχει να φάω χαστούκι, όταν πρωτοξεκινούσα στις ειδήσεις».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του στην εκπομπή Τι λες τώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved